Ha ő más, akkor máris vége a kapcsolatnak?

Ha a pároddal egy ideje már külön életet éltek, tudatos döntéssel vissza tudott csempészni a szikrát a párkapcsolatokba. A folyamat, amely mérföldeket ékelt közétek megfordítható és a régi tűz újra felszítható...

Tégy pozitív lépéseket

Mit tegyél, ha nem mersz szemtől szembe beszélni a vágyaidról és arról a szándékodról, hogy esetleg te is kész vagy a változásokra az életedben? Nyilván, ha idáig már eljutottál, akkor megfutamodni már nem fogsz.

Temperamentum és szerelem

 Kibe szeretünk bele? Ki lesz a társunk?

A Match.com kísérlete alapján kiderült, hogy az ember azokba hajlamos beleszeretni, akik azonos társadalmi-gazdasági csoportból származnak, hasonló az intelligencia szintjük, iskolázottságuk, külső vonzerejük.

Ha elhiszed, hogy sikerülhet, akkor sikerülni is fog

Ha arra gondolsz, hogy mennyi keserűséget okoznak az apróságok és csak úgy felgyülemlenek benned, akkor rájössz, hogy másképp kell tekinteni a problémákra. 

A párodnak nem ördögi természete van, nem bűnöző az életvitele, hanem egyszerűen szórakozott, trehány szokásai vannak, de azok nem jellemvonások. A jellemvonás az aljasság, a kétszínűség, a becstelenség.

Az összetört szív jó jel, mert legalább megpróbáltad

A szerelem bonyolult. Mégis muszáj, hogy az emberek megpróbálják. Muszáj, hogy néha összetörjék a szívünket. Ez jelzi, hogy legalább tettél érte valamit, legalább megpróbáltad.

A Szeretetnek (csupa nagybetűvel) 5 ismérve van. Ha ezeket a kapcsolatodban felfedezed, akkor nincs komoly baj.

Halloween eredete és bizarr megünneplése a nagyvilágban

Minden országnak vannak bizarr szokásai, ez fokozottan igaz az ünnepekre. A Halloweent és a Halottak napját pedig mindenhol másképp ünneplik.

Az ördög éjszakája, Detroit

A helyi bandák fiatal tagjai azt találták ki, hogy találkozzanak október 30-án éjjel (ez a Halloween előtti este illetve éjszaka), és gyújtsanak fel egy üresen álló házat...