TOP 3 cikkünk

Szeretném megmutatni Neked a tavalyi év során a legolvasottabb cikkeket, hátha még nem láttad őket.


Bizalom

Lehetnek titkaid, amiket elmondasz másoknak. Néhányat. Nem mindet. De egy napon érkezik valaki... valaki, aki nem barátod, nem testvéred, nem szülőd. Sőt, még csak nem is a szerelmed. Valaki más. Valaki több...


A világ dolgai

A világ dolgai arra valók, hogy élvezd őket. Nem bölcs dolog ragaszkodni hozzájuk, mert nem tartanak sokáig. Élvezd a világ dolgait, és azután engedd el őket! 


Az Őrjítő

Az Őrjítő egy személyiségtípus. Ha bármelyiket, az alább felsoroltak között felismered, vagy a környezetedben találkoztál már vele, akkor biztosra veheted, az Őrjítő a hatósugaradban munkálkodik...

Az Univerzum tényleg segít neked?

Életünk során mindannyian kerültünk már olyan helyzetbe, amikor tudni szerettük volna, hogy mi a helyes döntés, és hogy a választható lehetőségek, milyen útra vezetnek minket.

 Ha ismered ezeket a jeleket, az segíteni fog, hogy ne térj le a helyes útról.

 Következzenek azok a jelek, amiket soha ne hagyj figyelmen kívül!


Ki a legnagyobb kritikusod? Csak nem saját magad?

Nőként teljesen hozzászoktunk ahhoz, hogy kritikus szemmel pásztázzuk magunkat. Mindeközben azonban anyaként, munkaerőként, feleségként vagy egyedülálló nőként is helyt kell állnunk, és keményen dolgoznunk a sikerért. De hogy fog menni, ha naponta gyilkoljuk az önbizalmunkat?