2 +1 egyszerű kapcsolaterősítő tipp, hogy ne laposodjon el már a kezdetén

1) Reggeli érdeklődő kérdések

Minden nap tudj meg legalább egy valamit a társadról, ami aznap történni fog vele! 

Munkahelyi kihívások elé néz? Esetleg orvosi vizsgálatra megy? Izgul miatta? Hányra van időpontja? Netán fel fog hívni egy régi barátot? Meglátogat valakit?

Legyen fontos és tudj róla, hogy mi történik életed párjával! 

Szükség van erre? Hát persze! 

Hiszen ez a párodnak (és fordított helyzetben neked is) jól esik. Érzi, hogy figyelsz rá. Hogy fontos számodra, hogy tudd, mi történik vele. Többek között ez különböztet meg egy házastársat egy lakótárstól. Egy igazi társ a szívén viseli a másik sorsának alakulását. Minden egyes nap. Te is ilyen vagy, mert most is éppen itt olvasgatsz ♥

Nem mellesleg a párod életének alakulása kihatással van a közös életetekre is. Ha például a másiknak "nehéz" napja lesz, biztos lehetsz abban, hogy nem lesz "könnyű" estéd vele. Hát akkor miért is ne lennél érdeklődő a napját illetően?!

2) Kora esti kitárulkozó beszélgetések

Minden munkanap végén gondoskodj arról, hogy kialakuljon köztetek egy "stresszcsökkentő" beszélgetés! 

Egy ilyen beszélgetés során mindketten elmondjátok, milyen kihívások, idegesítő vagy épp vidító események történtek veletek aznap. 

Szükség van erre is? Hát persze! 

Ma Magyarországon az ember az idejének jelentős részét nem a házastársával tölti. Hanem a munkatársaival, a főnökével vagy a beosztottjaival, esetleg, ha valaki anyaként éppen otthon van, úgy a gyerekeivel. És tőlük annyi impulzust kapunk, hogy ha azokat nem osztanánk meg egymással, akkor egy idő után nagyon kiesnénk egymás életéből. 

Másrészt szükség van erre azért is, hogy a családi együttlét, a gyerekekkel való esti játék, a közös vacsora, egy romantikus esti együttlét ne a főnökünk vagy a munkatársaink "társaságában" teljen. Ha határok között kieresztjük a gőzt, úgy utána tényleg csak egymással fogunk törődni, a nap korábbi részét pedig le tudjuk zárni.

 +1 

A kapcsolat megerősítéséről szólt az első két tipp. Most, a kapcsolat elején, az is fontos, hogy a megismerkedés időszakában ne „cuppanj” rá az újdonsült kedvesre. Miért ne?

Mert teret kell hagynod neki, és neked is szükséged van a sajátodra. Nem tudod elképzelni a 7végédet a barátnőid nélkül? Helyes! Mert ő sem a barátai nélkül. 1-1 külön beiktatott program segít abban, hogy más szemszögből is lássátok pld. a munkahelyi kapcsolatitokat, lányos/pasis témákat is meg tudjatok vitatni. Neki is igénye van ugyanerre.

Persze, vannak párok, akik teljesen eggyé olvadnak a kapcsolat elején. Ha a számotokra ez elengedhetetlen, akkor OK. De tarts fenn legalább néhányszor saját időt, saját kedvtelést. Ami csak a TIÉD. Neki is hagyd meg ugyanezt. Meglátod, az összecsiszolódás könnyebben megy, ha az átmenet rugalmas, és nem egy teljesen más helyzetben találod magad!

Próbáld ki szépen sorban mindegyiket és vágj máris nagy kedvvel bele a megvalósításukba! Sok sikert hozzá!

family4

Tépelődsz, hogy hol találod a fényt az alagút végén? 

Tudni szeretnéd, melyek a recsegő-ropogó szerelmi kapcsolatok csapdái?

Szeretnél egy szemet szúró kivételt?

Örülnél, ha valami nem csak a felszínt kapargatná?

Pont erről szól a Kelepce című regény, amelynek első fejezetét most elküldjük Neked ajándékba!

Amit ebben a könyvben biztosan megtalálsz:

Végzetes botlás

Arcpirító szégyen

"Ropogósan friss" érzelmek 

Megveszekedett karriervágy

Kusza érzelmi szálak

Gyökerestül kitépi a barátságról és szerelemről szövögetett elméleteidet

Tűkön ülve várod majd a csavaros befejezést!

 Garantáltan nem hagy hidegen!

 Máris megrendelem itt:Bookline       Líra.hu 

Kérd most az első fejezetet. Kattints ide