A kapcsolat ereje

 Ha egy nehéz, rossz kapcsolatból kimenekült ember vagy, akkor ritkán találsz magadnak azonnal másik társat. Nemcsak azért, mert sérült, megbántott vagy, hanem azért is, mert a lelked hordozza még a ki nem hevert méltatlanságok nyomait. Hosszú ideig még nem tudsz önmagad lenni, a régi valódhoz visszatalálni. Gyanakvó, esetleg férfigyűlölő válhat belőled. 

Először is, föl kell dolgoznod a múltat. Ez nem csak azt jelenti, hogy a sebeknek be kell gyógyulniuk, a léleknek ki kell hevernie a sorozatos bántások fájdalmas emlékeit, de főleg meg kell vizsgálnod azt is, mennyi kárt tedd benned az elmúlt kapcsolat. Meg kell szabadulnod a hatásától, az emlékektől. A mindennapokban sem szabad az elmúlt időszak tébolyára gondolnod, a veszekedésekre, a bántásokra és a megaláztatásokra. Ez egy torz maszk, amit most viselsz, egy kíméletlen kapcsolat lenyomata, amelyet az elmúlt viszony égetett az arcodra. Meg kell találnod igaz valódat, vissza kell nyerned az eltékozolt erődet! 

Egy lélekrontó, pusztító kapcsolatban mérhetetlen sok energiát veszítettél, mert sokat harcoltál. Lehet, hogy pont azért, hogy megmentsd a kapcsolatot, mert tétje volt, esetleg a gyerekeid apjáért küzdöttél, vagy éppen azért, hogy téged végre elengedjenek. Mindkét eset után elfáradsz, kimerülsz, úgy érzed, csak tengeted a napjaidat.

De tudnod kell, hogy a lélek és a test nem a keserűség lakhelyeként funkcionál, ahová egyszerűen csak beköltöznek a bánat, a levertség, a depresszió, a pesszimizmus és a letargia, hanem azonnal megindítja az öngyógyító folyamatokat. Nem azért jöttünk erre a világra, hogy szenvedjünk és nélkülözzünk, még akkor sem, ha most pont ezt hiszed, mert ilyen lelkiállapotban vagy. 

Pontosan azért születtünk, mert bőségre vagyunk hívatottak, szerelemre és családra vágyunk és várunk, és mindezt a kiteljesedést meg is fogjuk kapni az élettől. Légy még egy kis türelemmel saját magadhoz, hagyj még egy kevés időt magadnak, hogy átlépj a nehézségeken és higgy a saját jövődben és felemelkedésedben!

Egy új kapcsolat, egy új szerelem energiái már körülfontak téged, még akkor is, ha még nem érzed a jelenlétüket. Nemsokára megmutatják magukat, feltárulkoznak teljes valójukban előtted.

kapcsolatok3

Érdeklődsz a csavaros történetek iránt?

Tudni szeretnéd, melyek az emberi kapcsolatok csapdái?

Pont erről szól a Kelepce című regény, amelynek első fejezetét most elküldjük Neked ajándékba!

Garantáltan más lesz a történet vége, mint amire gondolnál!

Kérd most az első fejezetet. Kattints ide!