A magány relatív fogalom. Nem hiszem, hogy egyáltalán létezik...

Én elhiszem ezt a gondolatot. Olyan nincs, hogy egyszerűen egyedül maradj, örökre. És akkor, mi lesz tovább? Ugye látod, hogy ez elképzelhetetlen.

Nem lehet, hogy magányosan keringő bolygóként éljük le az életünket. Inkább úgy gondolom, hogy a magány nem létezik, csak egy várakozó álláspont van, egy szünet, egy pauza, amikor felkészíted a lelkedet arra, hogyha megjelenik a társad, akkor megfelelőképpen tudd fogadni.

Csinálj helyet az érkezésének! Keress félig üres polcokat a szekrényedben, ürítsd ki őket teljesen, hogy a jöttére már készen álljanak. Vegyél új párnát, hogy a kényelmére szolgáljon, és szakíts azzal a kényelmes szokásoddal, hogy keresztben fekszel az ágyadban. Elnyújtózol, de akkor neki hol marad elegendő hely?

Pozitívan, mindig azzal a teljes meggyőződéssel állj a kérdéshez, hogy igen, most várok, felkészülök, de nemsokára eljön a társam. És így is lesz.

Ezeket az építő, előremutató és a teljességre törekvő energiákat a tested elküldi a külvilág felé, és kifelé is azt mutatod, hogy igen, kész vagyok arra, hogy egy új kapcsolatot el tudjak kezdeni.

A világot nem lehet becsapni. Az energiák szétáradnak és megtalálják a befogadó embert, a társadat, aki elindul feléd. A negatív energiák, mint a bosszúság, letargia, keserűség senkit sem vonzanak, ezeket az embereket te is elkerülöd nagy ívben. Hiába azért csalódott valaki, mert nem bukkan fel senki a környezetében, azért türelmetlen és ideges, mert esténként egyedül van otthon, a kibocsátott jelek sajnos negatívak. A társként megjelenő embert elijesztik, eltántorítják még attól is, hogy egyáltalán megszólítson egy ilyen szomorú, magányos kereső félben lévőt.

Úgyhogy, csak bátran, vedd fel a legszebb mosolyod, hidd el magadról, mélyen legbelül, hogy képes vagy rá, megtalálod az igazit. 

És így is lesz. Mert az igazi már régen téged vár és el is indult hozzád, csak vedd észre, bátorítsd egy félmosollyal és hamarosan bekopogtat hozzád...

nő4

Tépelődsz, hogy hol találod a fényt az alagút végén? 

Tudni szeretnéd, melyek a recsegő-ropogó szerelmi kapcsolatok csapdái?

Szeretnél egy szemet szúró kivételt?

Örülnél, ha valami nem csak a felszínt kapargatná?

Pont erről szól a Kelepce című regény, amelynek első fejezetét most elküldjük Neked ajándékba!

Amit ebben a könyvben biztosan megtalálsz:

Végzetes botlás

Arcpirító szégyen

"Ropogósan friss" érzelmek 

Megveszekedett karriervágy

Kusza érzelmi szálak

Gyökerestül kitépi a barátságról és szerelemről szövögetett elméleteidet

Tűkön ülve várod majd a csavaros befejezést!

 

Garantáltan nem hagy hidegen!

 

Máris megrendelem itt:Bookline       Líra.hu 

Kérd most az első fejezetet. Kattints ide!