A szabad akarat törvénye

Ez az univerzum törvénye. Véletlenek nincsenek. Amikor segítségre szorulsz, megkapod. Láthatatlan erők nyomán az események mozgásba lendülnek. Kapsz egy telefonhívást, valaki a „semmiből” eléd kerül és felajánlja a segítségét. Meglendülnek a dolgaid, szárnyakat kapsz, sikereid lesznek, feltöltődsz energiával. Úgy érzed, megsokszorozódott az erőd, mindenre képes vagy.

Lehet, hogy fura boldogságérzetet is produkál a tested, biztos emlékszel rá, amikor szerelmes voltál. Belső, enyhe szorítás a gyomor tájékodon, esetleg a szívednél. Olyan, mintha folyamatosan, belső tűzben égnél. Amire eddig várnod kellett, az beindul, kinyílnak a kapuk előtted. 

Ellenben, ha nem vagy a helyeden, akkor az erők gátló tényezőkként akadályokat görgetnek eléd. Ez nem a te utad, tudatják veled, de nem biztos, hogy képes vagy még arra, hogy értelmezd az üzeneteket. Ekkor tovább tanítanak. Ilyen a felettes én. Nem engedi, hogy letérj az utadról.

Lehet ez egy pályakép szétrombolása, lehet ez egy párkapcsolat kudarca, lehet ez folyamatos visszautasítás egyetemen, művészeti karrier esetén. Sőt, az is lehetsz, hogy a szerelmedtől nem esel teherbe. Nem tudhatod, hogy a látszólagos meddőség, fogantatási nehézség mögött milyen okok húzódnak meg. 

Egy ismerősünk, aki boldog kapcsolatban élt, nem lett terhes 2 évig. Ugyanakkor, begyűrűztek nagyon súlyos problémák az életébe, a párja megcsalta, anyagilag becsapta. Nem tántorodott el az elképzelésétől, hogy a másik meg fog változni, ha gyerekük lesz és felelős családapaként fog viselkedni. Nem így történt. 

Hamarosan elváltak, és a kapcsolat meggyászolása után azonnal teherbe esett egy másik fiútól, aki végig mellette volt az érzelmileg legnehezebb időszakban. Azóta két gyerekük van, és úgy tűnik, a házasság szépen prosperál.

Szóval, nem tudhatod, csak érezheted. Csak a jelek tudatják veled, hogy a jó utadon haladsz. Könnyű a munkád, szeretnek a kollégáid, jó a légkör és sikereid vannak, ezek biztos támpontok. Reggelente összerándult gyomorral mész munkába, de még kitartasz, hátha egyszer megváltozik… A főnök elmegy, az idegbeteg, negatív energiát kibocsátó kolléga esetleg felmond, bizakodsz magadban. A felettes én próbál visszatéríteni az utadra. Ne erőlködj ebben a pozícióban, nem neked való, sugalmazza. Nem ér annyit, hogy pszichoszomatikus betegségeket szedjél össze, amelyek közül az első a gyomor megbetegedése.

Állj fel, keress mást! Súgja, a felettes én, de te nem hallod a hangját. Jó a fizetés, sok a külföldi út, saját irodát kaptam. Igen, a felelősség 10x annyi, de megbirkózom vele, áltatod magad. Igen? Csap rád a felettes én, csak tessék! És egy hatalmas kudarcot, egy óriási csapást mér rád. Aztán már te magad is megérted a helyzeted, itt nincs több keresnivalód. Feltarisznyázol és útnak eredsz.

Gyakran több kudarc is kelleni fog, vagy több, fényévnek megélt keserves év, hogy, mintegy AHA élményként megvilágosodj, a kapcsolatodon is változtatnod kell, vagy el kell végleg engedned. Mert különben rámész. De erről legközelebb beszélgetünk :)

insta.új

Tépelődsz, hogy hol találod a fényt az alagút végén? 

Tudni szeretnéd, melyek a recsegő-ropogó szerelmi kapcsolatok csapdái?

Szeretnél egy szemet szúró kivételt?

Örülnél, ha valami nem csak a felszínt kapargatná?

Pont erről szól a Kelepce című regény, amelynek első fejezetét most elküldjük Neked ajándékba!

Amit ebben a könyvben biztosan megtalálsz:

Végzetes botlás

Arcpirító szégyen

"Ropogósan friss" érzelmek 

Megveszekedett karriervágy

Kusza érzelmi szálak

Gyökerestül kitépi a barátságról és szerelemről szövögetett elméleteidet

Tűkön ülve várod majd a csavaros befejezést!

Garantáltan nem hagy hidegen!

Máris megrendelem itt:Bookline       Líra.hu 

Kérd most az első fejezetet. Kattints ide!