A te személyiségtípusod és hozzád passzoló társaid

Az újdonság keresés hajlama, a kockázatvállalás iránti hajlandóság, a fokozott energikusság, a kíváncsiság, a kreativitás, az optimizmus, a lelkesedés és a rugalmasság olyan biológiai tényezők, adottságok, amelyekkel rendelkező emberek a felfedezők csoportját alkotják. 

A tesztoszteron vizsgálata során kiderült, hogy a nők is rendkívül erős aktivitást mutatnak ebben a hormonális rendszerben. Aki ilyen adottsággal jön a világra, az többnyire közvetlen, határozott, koncentrált, logikusan gondolkodó, sokat követelő és érzelmileg visszafogott személy, aki mindig lényegre törő. Sokan közülük versengő típusúak, kiemelkedően jártasok a gépek és a matematika világában. Ezeket az embereket irányítóknak nevezték el. 

A harmadik vizsgálat kapcsán az ösztrogénnel kapcsolatos jegyek szerepeltek. Nagy mennyiségű ösztrogénnel rendelkező nők és férfiak látják a nagy összefüggéseket, hálózatosan gondolkodnak.

Fejlett képzelőerővel, kiemelkedő verbális képességekkel rendelkeznek, kiválóan értelmezik mások testtartását, gesztusait, arckifejezését és hangszínét. Gazdag még az intuitív, vagyis együttérző, beleérző képességük, érzelmileg gazdag emberek. Ezt a biológiai típust tárgyalóknak keresztelték el.

A negyedik csoportba tartozó személyek óvatosak, barátságosak, kitartóak, hűségesek és a szabályokat, tényeket tiszteletben tartó emberek. Hagyománytisztelőek, profik a társas hálózatok építésében, a családtagok és az üzleti partnerek kezelésében. Az ilyen genetikai jellemzők hordozóit építőknek nevezték el.

Voltak már bizonyos adatok arra nézve, hogy melyik típusok illenek jobban össze. 

A nagy párválasztás teszt eredményei alapján a felfedezők a felfedezőkhöz vonzódnak, az építők szintén a hozzájuk hasonló többi építő felé gravitálnak, az irányítók ellenben a tárgyalókat keresik, a tárgyalók pedig az irányítókat.

Sok szakember és laikus szerint is, az ellentétek vonzzák egymást, miközben mások úgy vélik, hogy hasonló a hasonlónak örül. Mindkét jelenség előfordul, attól függően, hogy milyen személyiségtípushoz tartozunk.

Ha érdekel a téma és szeretnéd a saját személyiségedet is pontosan megismerni, akkor ajánlom Helen Fisher Te vagy az én párom című könyvét, amely ennek a cikknek a forrása is.

A nagy párválasztási személyiségteszt a könyv elején máris megmutatja, hogy melyik a te típusod és érdemes a pároddal is megcsináltatnod, hogy lásd, mennyire illetek össze. 

family4

Tépelődsz, hogy hol találod a fényt az alagút végén? 

Tudni szeretnéd, melyek a recsegő-ropogó szerelmi kapcsolatok csapdái?

Szeretnél egy szemet szúró kivételt?

Örülnél, ha valami nem csak a felszínt kapargatná?

Pont erről szól a Kelepce című regény, amelynek első fejezetét most elküldjük Neked ajándékba!

Amit ebben a könyvben biztosan megtalálsz:

Végzetes botlás

Arcpirító szégyen

"Ropogósan friss" érzelmek 

Megveszekedett karriervágy

Kusza érzelmi szálak

Gyökerestül kitépi a barátságról és szerelemről szövögetett elméleteidet

Tűkön ülve várod majd a csavaros befejezést!

 Garantáltan nem hagy hidegen!

 Máris megrendelem itt:Bookline       Líra.hu 

Kérd most az első fejezetet. Kattints ide