Ahogy hozzám szólsz

Látszik, hogy rossz napod van. A múltkor is rám mordultál, amikor megkérdeztem, hogy  elvehetem-e a kikészített sütit a pultról. Pedig csak egy egyszerű vevő vagyok, és a kérdés is ennek megfelelő volt.

- Azért van odakészítve! – harsogtad.

Csak simán megdöbbentem, nem szóltam vissza. Különben is, azt tanítják jógán, hogy azt tükrözzük vissza, ami bennünk van. Hozzáteszik még, hogy csak azt tudjuk nyújtani, amilyen szinten vagyunk, vagyis úgy viselkedünk, ahogy éppen a fejlődési szintünk megengedi. Nem tehetünk ellene semmit.

Te most éppen haragszol a világra. Nem tudsz uralkodni az indulataidon, megértem, persze. Én is hadakozom a tárgyakkal. Folyton összeesküsznek ellenem, elromlanak, és pont a legrosszabb pillanatban.

A múltkor ismét kérdeznem kellett Tőled valamit a boltban. Történetesen rohantam, időre kellett odaérnem valahová, és megkérdeztem, hogy kaphatok-e valamit a felvágottas pultnál. 

Megint rossz napod volt, sajnos. Felrántottad a szemöldöködet és a dühtől elvékonyodó hangon kiáltottál ki a pult mögül:

- Mindjárt jön a kolléganő! Egy pillanat!

Eszedbe sem jutott segíteni, hiszen nem a Te dolgod. Neked más volt kitűzve aznapra.

Szerencsére a fiatal kolléganőd azonnal elnézést kért, mert már tíz perce sorjáztunk a pult előtt, és mindenki megkapta a maga 20 dkg valamijét.  

Ő is érezte egyébként, hogy a válasz nem volt teljesen rendben. Másik három társammal együtt nem fűztünk megjegyzést a dologhoz. 

De! Viszont a múltkor, amikor a kis gyerekemmel tértem be Hozzád, ragyogó mosollyal és kedvesen szolgáltál ki, sőt, még a gyereknek is intettél, búcsúzóan.

Szóval, mindent összevetve, kedvellek Téged. Mert csóri vagy, és sok a rossz napod. Talán a főnökeid táncolnak az idegeiden, vagy a barátod hagyott el, esetleg beteg az anyukád. Hidd el, én megértelek.

Különben is aranyos voltál a kislányommal. És ez nekem a legfontosabb. Kiegyenlítetted a számlát. Kettő rossz reakció, de a kedvesség a gyerekkel felülírt mindent. Csak így tovább! Legközelebb is a gyerekkel megyek be Hozzád!

nő4

Tépelődsz, hogy hol találod a fényt az alagút végén? 

Tudni szeretnéd, melyek a recsegő-ropogó szerelmi kapcsolatok csapdái?

Szeretnél egy szemet szúró kivételt?

Örülnél, ha valami nem csak a felszínt kapargatná?

Pont erről szól a Kelepce című regény, amelynek első fejezetét most elküldjük Neked ajándékba!

Amit ebben a könyvben biztosan megtalálsz:

Végzetes botlás

Arcpirító szégyen

"Ropogósan friss" érzelmek 

Megveszekedett karriervágy

Kusza érzelmi szálak

Gyökerestül kitépi a barátságról és szerelemről szövögetett elméleteidet

Tűkön ülve várod majd a csavaros befejezést!

 

Garantáltan nem hagy hidegen!

 

Máris megrendelem itt:Bookline       Líra.hu 

Kérd most az első fejezetet. Kattints ide!