Az összetört szív jó jel, mert legalább megpróbáltad

A szerelem bonyolult. Mégis muszáj, hogy az emberek megpróbálják. Muszáj, hogy néha összetörjék a szívünket. Ez jelzi, hogy legalább tettél érte valamit, legalább megpróbáltad.

A Szeretetnek (csupa nagybetűvel) 5 ismérve van. Ha ezeket a kapcsolatodban felfedezed, akkor nincs komoly baj. 

– Érintés

Megérinted, keresed a közelségét, csak úgy, „véletlenül” hozzáér a kezed az övéhez. Árulkodó jelek, hogy keresed a fizikai kontaktust vele. Szép kezdet egy új kapcsolathoz. 

Biztosan emlékszel, filmekben gyakran láthattad, hogy  régen, amikor még nem lehetett a kiszemelt nőt könnyedén megközelíteni, a hölgyek ledobták a zsebkendőiket (elejtést mímelve), és akkor a kiválasztott férfi hosszan beleszagolt, az arcához szorította, szinte mániákusan keresve a szerelme illatát, kezének érintését. Az érintésnek mágikus ereje van.

– Szép szavak, dicséret

Az udvarlás ősi formája. Régen is dicsérték a nőket, hízelegtek nekik, amikor el akarták őket csábítani. Fordítva is működik, te is dicsérheted a párodat, őszintén, még egészen kis dolgokért is. Banálisan hangzik a számodra? Pedig hidd el, nem az. Megszerelte a redőnyt, a csapot? Miért lenne ez olyan egyértelműen egyszerű munka? Te is szereted, ha elismerik a munkádat. Sokszor egy jó szó a főnöktől többet ér, mint akármilyen szív nélkül, automatikusan adott jutalom. 

– Ajándék

A csábítás régi trükkje, elhalmozni mindennel a kiszemelt nőt. Legyen az ékszer, ruha, bunda régen, a modernebb korban utazás, előléptetés, külföldi kiküldetés. A hely és az idő, pontosabban a szituáció szabja meg, hogy mikor kinek mit adnak, vagy ajánlanak.

Te is szoktál adni, ez biztos, de nem kell elrugaszkodni a valóságtól. Egy apróság, egy gondosan kiválogatott tárgy, vagy közös program, ahová régen szeretett volna menni a társad, remek ajándékötlet lehet. Itt a lényeg az figyelmen és az egyediségen van, nem pedig az ajándék összegén.

Te sem hagyod magad megvesztegetni, akármekkora kinccsel kecsegtetnek, ha az illető nem olyan, aki megérdemli, hogy a jövőben a társa légy. Figyeld az érdeklődését, a hobbiját, a kedvenc időtöltését. Ehhez kapcsolódva tudsz a legjobb ötletekkel előállni.

– Minőségi idő

A ketten, kettesben, csak egymásra figyelve eltöltött idő az igazi minőségi idő. Nem feltétlenül kellenek hozzá barátok, csak akkor, ha igazán nem akarsz vele csak magatokban maradni. Akkor viszont valami hiányzik, ha az intimitás nem kellemes, kellenek hozzá mások is, hogy jól érezd magad.

Nekünk is volt egy barátunk, akik sosem akartak egyedül nyaralni menni. Folyton társaságot kerestek, a feleség négyszemközt el is mondta, hogy nem bír ki egy hetet sem a férjével, ahogy ő mondta, „totál összezárva”. A hétköznapok még csak-csak elszaladnak, csak este találkoznak, de egy hét már az idegeire megy. Ugye tudod, hogy mi lett a történet vége? Szerintem igen. Pontosan. Sajnos elváltak.

– Szívességek

Amikor apróságokat, vagy éppen nagy dolgokat megteszel a másikért, például olyanokat, amiket nem is kért tőled, akkor jó helyen vagy, helyes úton jársz. Amikor észreveszed, hogy mire van szüksége, amikor elébe mész a kívánságainak, gondolatainak, akkor érezheted azt, hogy ő a másik feled.

Tudod, biztosan emlékszel rá, a bölcselet azt tanítja, hogy valójában egyek voltunk, csak ketté szakadtunk, valamikor régen. Egész életünkben a másik felünket keressük, és amikor megtaláltuk, akkor beköszönt a harmónia. Mert újra eggyé váltunk, kiteljesedtünk.

kapcsolatok3

Tépelődsz, hogy hol találod a fényt az alagút végén? 

Tudni szeretnéd, melyek a recsegő-ropogó szerelmi kapcsolatok csapdái?

Szeretnél egy szemet szúró kivételt?

Örülnél, ha valami nem csak a felszínt kapargatná?

Pont erről szól a Kelepce című regény, amelynek első fejezetét most elküldjük Neked ajándékba!

Amit ebben a könyvben biztosan megtalálsz:

Végzetes botlás

Arcpirító szégyen

"Ropogósan friss" érzelmek 

Megveszekedett karriervágy

Kusza érzelmi szálak

Gyökerestül kitépi a barátságról és szerelemről szövögetett elméleteidet

Tűkön ülve várod majd a csavaros befejezést!

Garantáltan nem hagy hidegen!

Máris megrendelem itt:Bookline       Líra.hu 

Kérd most az első fejezetet. Kattints ide!