Az Univerzum tényleg segít neked?

1. Bosszantó akadályok

Egy találkozó vagy megbeszélés több alkalommal is meghiúsul pl.: mert elhagytad az autód kulcsát, folyton eltévedsz, vagy dugóba kerülsz, és nem érsz oda időben. Ha az élet folyamatosan megakadályozza valaminek a létrejöttét, akkor az nem véletlen. Nem jó az irány. Tudtad, hogy azok az emberek, akik elkerülték, hogy felszálljanak egy repülőgépre, ami lezuhant, később elmesélték, hogy sorozatban kaptak akadályokat, ami miatt végül lekésték a gépet?

2. Az öröm és elégedettség érzése

 Ha az amit csinálsz, vagy a döntésed jóleső érzéssel tölt el, mindannak ellenére, amit mások mondanak, akkor jó úton jársz!

 Viszont, ha józan ésszel úgy tűnik helyes irányba mész, mégis folyamatos kételyeid és rossz érzésed van, akkor változtass!

 3. Idegenek közötti beszélgetés

 Ha munkába menet, vagy a zebránál várakozva megragad két idegen közti beszélgetés részlete, mert tartalma aktuális az életedre nézve, akkor fontold meg a hallottakat! Az üzenet neked szól!

Egyszer egy nőnek problémája lett a korábban egészséges hajával. Elvékonyodott és elkezdett hullani. A buszon két idősebb hölgy ült előtte, akik hangosan beszélgettek. Beszélgetésük egy része megragadt benne, és otthon is felidézte. Arról beszélgettek, hogy milyen gyógynövény keveréket kell használni hajhullás esetén. Bár nem hitt a természetes gyógymódokban, most mégis kipróbálta a gyógynövényt. Pár héten belül megoldódott a problémája.

4. Az írott szó

Ha valamivel többször találkozol a tv-ben, vagy olvasod az újságban, majd egy könyvben is… akkor az üzenetnek szintén te vagy a címzettje.

5. Meglepő véletlenek és események

Egy férfi kényelmesen elvolt a munkájával. Bár nem elégítette ki a keresete, önállósága és a sok szabadidő nagyobb érték volt számára. A munka azonban egyre kevesebb pénzt hozott neki, de kényelme mindennél többet ért. Egy nap csörgött a mobilja, egy nő hívta fel kiabálva: Lusta vagy, ezzel mindent elrontasz és nem vagy hajlandó energiát tenni a dolgaidba, ezért tartasz ott, ahol most vagy. Mint kiderült- a hívás téves volt. A szavak azonban, mintha neki szóltak volna. Rájött, hogy változtatnia kell a hozzáállásán, és már másnap keresett egy olyan állást, ahol bár fix munkaidő van, és sokat kell dolgozni, megfizetik és megbecsülik a munkáját. A döntését később sem bánta meg.

6. Megmagyarázhatatlan késztetés, erős vágy, hogy ne csináljunk, vagy épp csináljunk valamit

Ha erős késztetést érzel valaminek a megtételére, akkor hallgass erre az ösztönös érzésre! És ha legbelül érzed, valamit nem kellene megtenni, akkor ne erőltesd!

 Fordította: Sándor Judit (Napjaink Magazin)

 

 

 

 

family4

Érdeklődsz a párkapcsolattal kapcsolatos történetek iránt?

Tudni szeretnéd, melyek a szerelmi kapcsolatok csapdái?

Szeretnél egy szereplő szemszögéből rálátni a saját helyzetedre?

 Örülnél, ha hirtelen rájönnél, hogy mit tegyél másképp?

Pont erről szól a Kelepce című regény, amelynek első fejezetét most elküldjük Neked ajándékba!

Amit ebben a könyvben biztosan megtalálsz:

Maffia kapcsolatok

Karriervágy

Kusza érzelmi szálak

Barátság és szerelem

 Meglepő fordulatok

Csavaros befejezés!

Máris megrendelem itt:Bookline       Líra.hu 

Kérd most az első fejezetet. Kattints ide