Csalafinta vagy?

– Igen, – meséled és kényelmesen hátra dőlsz –, megcsaltam. Többször is. Nem vagyok szerelmes, de hajtott a másik utáni vágy, tudod, a tiltott gyümölcs. Kedves volt, figyelmes, bókok és miegymás. Elcsavarta a fejemet.

A múltkor viszont majdnem lebuktam. Tudod, a hazugság hullámai is összecsaphatnak a fejed felett. Akkor elhatároztam, hogy óvatosabb leszek. Nem kockáztatok semmit.

Rád nézek. Diadalmas mosoly ragyog az arcodon. Meg vagy magaddal elégedve. Nem is tartod magadban a történetet, már folytatod is, miközben szürcsölgetem a forró kávét, csak úgy ömlik belőled a szó:

– Úgy tettem, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Elvittem magammal Tibort, vagy háromszor a cipőboltokba. Nagy, hosszúra nyúlt bevásárlások voltak, nulla sikerrel. Minden boltban megpróbáltam harminc cipőt, az legalább egy óra egy helyen, a férjem már teljesen kivolt. Eljátszottam még kétszer, közte hagytam egy-egy napot rehabilitációra. Ezzel elment a múlt hét nagy része, persze a szabad időnk is.

Biztos kikerekedett a szemem, de ez téged láthatólag nem zavart. Folytattad tovább rendületlenül:

– Amikor elhívtam negyedszerre is, szívecském megadta magát. Előhúzott egy csinos összeget, és egyedül utamra engedett. Ez a nagylelkű gesztus nekem négy szabad estét biztosított! Mit szólsz?

Nem szóltam semmit, mert ismertem a férjét. Sajnáltam, mert szerelmes volt belé, és még így, öt év után is rajongott érte.

– Ott tartottam, hogy négy szabad estére tettem szert, amit maximálisan ki is használtam. A cipőt betettem a gépkocsi oktatóm kocsijába, és ott tároltam két hétig. Ugyanis megvettem az ebédszünetben, a cégem melletti plázában. A blokkra kell majd figyelnem, nehogy a kezébe kerüljön. Látszik a dátum, hogy két héttel ezelőtti. Hát nem nagyszerű terv? És milyen egyszerű! Legközelebb nem akar majd velem jönni, tehát újabb szabad estéim esznek. Jön nemsokára a csizmaszezon!  

Nem fűzök kommentárt a mondandójához. Belebámulok a csészémbe és gondolatban megpaskolom Tibor kezét. Csak remélni merem, hogy lehiggad, és egyszer még értékelni fogja a kapcsolatát.

Csak most még nem jött el az ideje…

 

family4

Tépelődsz, hogy hol találod a fényt az alagút végén? 

Tudni szeretnéd, melyek a recsegő-ropogó szerelmi kapcsolatok csapdái?

Szeretnél egy szemet szúró kivételt?

Örülnél, ha valami nem csak a felszínt kapargatná?

Pont erről szól a Kelepce című regény, amelynek első fejezetét most elküldjük Neked ajándékba!

Amit ebben a könyvben biztosan megtalálsz:

Végzetes botlás

Arcpirító szégyen

"Ropogósan friss" érzelmek 

Megveszekedett karriervágy

Kusza érzelmi szálak

Gyökerestül kitépi a barátságról és szerelemről szövögetett elméleteidet

Tűkön ülve várod majd a csavaros befejezést!

 Garantáltan nem hagy hidegen!

 Máris megrendelem itt:Bookline       Líra.hu 

Kérd most az első fejezetet. Kattints ide