Egy kapcsolat vége, egy új kezdete?

Lehet egyik kapcsolatból a másikba könnyedén átsiklani? És ha gyerekek is szereplői a történetnek? Mihez van jogod, ha az ő érdekeiket is szem előtt szeretnéd tartani?

Kati története nem szokványos, még a rengeteg válási esetet aprólékosan megvitató barátai is felkapták a fejüket.

Férje elhagyta, de most újra szeretné felmelegíteni a kapcsolatot, mert a barátnője befejezettnek nyilvánította a kapcsolatot. Más szóval hazaküldte. Imre szeretne hazaköltözni, ígérget, fogadkozik, a gyerekeket próbálja manipulálni, hogy Kati visszavegye.

Ám Katinál fordult a kocka, most ő lett szerelmes egy volt kollégájába, akivel egy kapcsolatot is el tudna képzelni. Több mint két év magány és önostorozás után végre megpróbál megnyílni egy új lehetőség felé:

„A depresszió és a folytonos önkáromlás után kezdtem magam összeszedni, amikor a férjem jelentkezett, hogy hazaköltözne. A kapcsolat ugyanis még nem lett lerendezve.

Nem váltunk el, mert én nem akartam. Vakon hittem benne, hogy a férjem szereti a családját és visszatér hozzánk. Vártam rá, egy évig, másfél évig, majd a második év végén, úgy érzem szerelmes lettem. Csak az a gond, hogy most pont nem ő a jelölt. Nem tudom, mit tegyek?

A gyerekek szeretik az apjukat, megbocsátottak neki, alig várják, hogy újra együtt legyen a család. De magamat sem szeretném feláldozni azért, mert neki nem jött össze az új nővel.  A gyerekeimet főleg nem szeretném cserbenhagyni, áltatni, hogy megpróbálom az apjukkal, de mégsem fog működni.

Úgy érzem, mindenképpen vesztes leszek, mert, ha nem engedem haza, akkor elvettem tőlük az apjukat, ha meg nekem lesz egy újabb szerelmem, akkor én tettem tönkre a családot.

Folyamatosan őrlődöm, a szerelmemet is csak titokban láthatom, mert nem merem felvállalni a helyzetet. A fiaim kiskamaszok, ragaszkodnak az apjukhoz, példaképnek látták mindig is, sőt, az idősebb fiam engem okolt az elköltözéséért, mert unalmas és ronda vagyok, mondta.

Fogalmam sincs, hogy mitévő legyek, de a bujkálást már nem bírom sokáig. Az volt a tervem, hogy Karácsonykor bemutatom az új barátomat, de lehet, hogy nem leszek hozzá elég bátor.”

Írj nekünk, ha szeretnél segíteni! 

kapcsolatok3

Tépelődsz, hogy hol találod a fényt az alagút végén? 

Tudni szeretnéd, melyek a recsegő-ropogó szerelmi kapcsolatok csapdái?

Szeretnél egy szemet szúró kivételt?

Örülnél, ha valami nem csak a felszínt kapargatná?

Pont erről szól a Kelepce című regény, amelynek első fejezetét most elküldjük Neked ajándékba!

Amit ebben a könyvben biztosan megtalálsz:

Végzetes botlás

Arcpirító szégyen

"Ropogósan friss" érzelmek 

Megveszekedett karriervágy

Kusza érzelmi szálak

Gyökerestül kitépi a barátságról és szerelemről szövögetett elméleteidet

Tűkön ülve várod majd a csavaros befejezést!

Garantáltan nem hagy hidegen!

Máris megrendelem itt:Bookline       Líra.hu 

Kérd most az első fejezetet. Kattints ide!