Egyedül vagy?

És most nem a kapcsolati magányra gondolok, vagy éppen a társas magányra, amikor benne élsz egy párkapcsolatban, de mégis egyedül vagy, mert a szimbiózis nem működik, csak egymás mellett, párhuzamosan léteztek.

Most arra gondolok, hogy lehet, hogy van valaki, akivel rosszban vagy, nem beszéltek, megorroltatok egymásra valami butaság miatt, és kihűlt a kapcsolat.

Lehet ő egy nagynéni, aki azelőtt a barátnődként állt melletted, a testvéred, vagy még a szüleid is.

Lehet, hogy most van gyereked, férjed, vagy barátod, nem kétlem, hogy így van. Rendben vagy pillanatnyilag. De mi a garancia arra, hogy mindig így is marad? Sajnos, te is biztos láttál magad körül olyanokat, akiknek megszakadt a kapcsolatuk a gyerekükkel, évek óta nem keresik egymást, elváltak a férjével úgyszintén, és olyan végtelenül egyedül maradtak. Ilyenkor nincs más, mint a család. A testvér, az anya, az apa, az unokatestvér. A vér szerinti kötelékek. És akkor, ha már ők sincsenek, akkor ki marad neked? Csak úgy létezel, súlytalansági állapotban? Nincs alattad mentőháló, ha zuhanni kezdesz. 

Ha még tart nálad az újévi tervezgetés, akkor mindenképpen próbáld rendezni a kapcsolataidat, vitás ügyeidet a családoddal, még annak árán is, hogy végül te engedsz. Most nem szeretnék szörnyű történeteket leírni családok széteséséről, de az biztos, hogy te is hallottál már nem egyet. A vér szerinti rokon nem fog kitenni az utcára, ha már nincs hová menned. Esetleg a kapcsolatodban mindent elvesztettél, és kopogtatsz, akkor a vér szerinti családod segíteni fog rajtad. Ez biztos.

A családod az egyetlen. Örök és eltéphetetlen kötelékek fonnak össze benneteket. Mindig erre gondolj, mert a vérségi kötelékek a legerősebbek. Gondolj a klánokra, a törzsekre, a királyi vérvonalakra. Mi is ezt folytatjuk a mindennapokban, csak kevesebb pompával.

De attól még igaz, és működik. És ezt te is tudod és érzed a mindennapokban, de főleg akkor, amikor baj van. Hiszen akkor sorakoznak fel mögötted.)

 

anarcia.kép

Tépelődsz, hogy hol találod a fényt az alagút végén?

Tudni szeretnéd, melyek a recsegő-ropogó szerelmi kapcsolatok csapdái?

Szeretnél egy szemet szúró kivételt?

Örülnél, ha valami nem csak a felszínt kapargatná?

Pont erről szól a Kelepce című regény, amelynek első fejezetét most elküldjük Neked ajándékba!

Amit ebben a könyvben biztosan megtalálsz:

Végzetes botlás

Arcpirító szégyen

"Ropogósan friss" érzelmek

Megveszekedett karriervágy

Kusza érzelmi szálak

Gyökerestül kitépi a barátságról és szerelemről szövögetett elméleteidet

Tűkön ülve várod majd a csavaros befejezést!

Garantáltan nem hagy hidegen!

 

Máris megrendelem itt:

 

Kérd most az első fejezetet. Kattints ide!