Elnyomott kis titkaim

Tudod, akkor régen, hazudtam neked. Már nincs jelentősége, mert szétváltak az útjaink, ezért már nincs többé tétje. Úgyhogy feltárom, így utólag.

Tudod, akkor én nem csaltalak meg. Csak mondtam, mert amikor előrukkoltál azzal, hogy szerelmes vagy valaki másba, már régóta készültem erre.

Egyszerűen annyira kevésnek éreztem magam melletted, hogy kellett egy biztos pont az életemben. Ez volt a mindig kéznél lévő, és gondolatban jól begyakorolt hazugság. Jóval előtte felépítettem a kis történetemet, hogy amikor őszinteségi rohamodban mindent bevallsz, akkor ne érjen felkészületlenül. Ne érezzem azt, hogy elárultál. Legalább megmaradjon az a kis szalmaszál, hogy én is megtettem, még akkor is, ha csak gondolatban.

Ezt most zavarosnak tűnik, pedig hidd el, egyáltalán nem az. Te nálam jóval feljebb álltál a „ranglétrán”, klasszisokkal jobb voltál, mint én. Már a kapcsolat elején tudtam, hogy nem fog sokáig működni, mert egyszerűen kevés leszek neked. Lehet, hogy ezért tartottál annyira félszegnek.

Kiagyaltam a kis történetemet a nemlétező másikról, mellé tettem még a kocsiban gyorsan, titokban lezajló vad szexet is, amivel még jobban lealacsonyítottam magam a szemedben. Pedig egy szó sem volt igaz az egészből. Előre begyakoroltam, hogy ne tűnjön annyira színesnek, túlmagyarázottnak. A hazugság akkor hihető, ha van valóságalapja.

Egyszerűen azért kellett elmondanom, hogy ne érezzem magam annyira védtelennek, amikor szembesítesz a tényekkel, hogy mást szeretsz.

Elszörnyedtél. Nem ezt vártad tőlem, mondtad. Igen, én is tudom. 

De kellett, hogy egyenes háttal tudjak elkullogni az utolsó találkozásunk színhelyéről, pedig legbelül, megtörtem. És az önérzetem miatt is kellett, mert így, egy pillanatra nem éreztem abszolút vesztesnek magam. Persze, a kibékülés útját is elvágtam, mert többé már nem fogsz szóba állni velem. De nem baj.

Ez a szakítás így volt teljes. 1-1, még ha gondolatban történt meg az a bizonyos megcsalás. Így teljes a történetünk.

kapcsolatok3

Tépelődsz, hogy hol találod a fényt az alagút végén? 

Tudni szeretnéd, melyek a recsegő-ropogó szerelmi kapcsolatok csapdái?

Szeretnél egy szemet szúró kivételt?

Örülnél, ha valami nem csak a felszínt kapargatná?

Pont erről szól a Kelepce című regény, amelynek első fejezetét most elküldjük Neked ajándékba!

Amit ebben a könyvben biztosan megtalálsz:

Végzetes botlás

Arcpirító szégyen

"Ropogósan friss" érzelmek 

Megveszekedett karriervágy

Kusza érzelmi szálak

Gyökerestül kitépi a barátságról és szerelemről szövögetett elméleteidet

Tűkön ülve várod majd a csavaros befejezést!

Garantáltan nem hagy hidegen!

Máris megrendelem itt:Bookline       Líra.hu 

Kérd most az első fejezetet. Kattints ide!