Elsöpörnek a mindennapok a kapcsolatodban?

Ha 3 igen a válaszod a következő kérdésekre, akkor ez a cikk a kapcsolatokról éppen neked szól!

♠ Úgy érzed lassan kiégsz a mindennapos taposómalomban?

♠ Már nem vágysz arra, hogy kettesben legyetek?

♠ Minden olyan szürke és eseménytelen vele kapcsolatosan?

Nem csak te küzdesz ezekkel a problémákkal, hidd el. Sokan megjárták már a kapcsolat útvesztőit, a karrier előtérbe helyezését a családnál, a kényszerű egyensúlyban tartást a mindennapokban, több szerep vállalását és mindegyik végrehajtását. Anya, főnöknő, vállalkozó. Házastárs, feleség, kisgyerekes anyuka. Partner, szerető, társ. 

Vannak kudarcok és motiváló sikertörténetek is szép számmal. A titok nyitja éppen az, hogy a saját helyzetedet kívülről is tudd szemlélni, ráláss a problémádra objektíven, ne csak az ismerősök tanácsait kövesd. 

Az lenne ideális, ha te magad jönnél rá a megoldásra, mert azt tudod követni, ezt tudod igazán, valódi elkötelezettséggel végrehajtani. Ne Julika néni 100 éves élettapasztalatai után menj, ne is csak a sokszorosan csalódott, keserű kollégáid csípős megjegyzései maradjanak a fejedben, akik igazán nem bánnák, ha neked se’ lenne jobb, mint nekik. 

Keresd meg a sorstársaidat, a hasonló gondokkal küzdőket! Akik vállalkoznak, több szálat futtatnak egyszerre, vagy felelős beosztásban dolgoznak egy munkahelyen, továbbképzésekre járnak, utána rohannak a gyerekért.

Vagy éppen azokat, akik még gyerek nélkül vannak, most építik az életüket, kapcsolatokat keresnek, vagy már abban is élnek.

Sokfélék vagyunk. Másféle életvezetést vallunk helyesnek, mások a fontossági sorrendek. De mindig találsz egy támpontot, egy hasonló személyt, akivel tudsz azonosulni. Az ő példája nyomán el tudsz indulni, az ő helyzetébe bele tudod magad képzelni, ezáltal el tudod kerülni a buktatókat, amelyeket ő vétett.

Én is ezt teszem. Nincs még mögöttem egy teljes élet, nem vagyok még 6 lábnyira a föld alatt, tehát nem tudom még biztosan, hogy sikerült-e minden csapdát elkerülnöm, de arra törekszem, hogy ahol olyat látok, ami szörnyű következményeket hozott, azt ne kövessem el. Lehetőleg még a kicsike hibákat sem. Ez nem okosság, még csak nem is élettapasztalat. Egyszerűen csak félelem a következményektől. Zsigeri félelem. Igyekszem ezt vagy azt a helyzetet messziről elkerülni, amikor észreveszem magamon a jeleket, akkor azonnal hátrafelé kirohanok a szobából.

Miért ne vigyáznál te is? Miért kellene mindent a magad bőrén megtapasztalnod? Miért ne keresnél egy hasonló személyt, akit követhetsz, vagy éppen, ha nem tud jó példát mutatni, akkor simán lemásolni gondolatban a reakcióit, és a fekete dobozba tenni?

Tudod, a fekete dobozt soha nem szoktam kinyitni. Ott a tiltott dolgok laknak, amik nem törthetnek ki onnan. Biztos emlékszel Pandora szelencéjére a legendából. Amikor kinyitotta kitörtek a bánat, a szomorúság, az elesettség bogarai és ellepték a földet. Pedig megmondták neki, hogy sosem szabad a dobozt kinyitni, de a kíváncsisága győzött! Szerencsére a füléhez tette a dobozt és meghallotta az utolsó vékony kis könyörgő hangocskát és kieresztette. Ez volt a Remény

A te Reményhez hasonló kis bogárkád legyen a Kelepce című könyv, ahol találsz szereplőket és helyzeteket, akikkel és amikkel azonosulni tudsz, ebben biztos vagyok. Karrier, hódítás, saját üzleti siker építése, összehangolva párkapcsolatokkal, összefonódó szálakkal, kudarcokkal és sikerekkel. Pont olyan, mint a te életed. Találj egy szereplőt, akivel azonosulni tudsz, és lásd más objektív alatt a saját helyzetedet. Ha magadtól rájössz a problémára, az már fél siker!

Ha meg is tudod valósítani, az a másik fele! Gyere, barangolj velünk a Kelepce világában! Gördíts most lejjebb, és nézd meg, hol juthatsz hozzá!

kapcsolatok3

Tépelődsz, hogy hol találod a fényt az alagút végén? 

Tudni szeretnéd, melyek a recsegő-ropogó szerelmi kapcsolatok csapdái?

Szeretnél egy szemet szúró kivételt?

Örülnél, ha valami nem csak a felszínt kapargatná?

Pont erről szól a Kelepce című regény, amelynek első fejezetét most elküldjük Neked ajándékba!

Amit ebben a könyvben biztosan megtalálsz:

Végzetes botlás

Arcpirító szégyen

"Ropogósan friss" érzelmek 

Megveszekedett karriervágy

Kusza érzelmi szálak

Gyökerestül kitépi a barátságról és szerelemről szövögetett elméleteidet

Tűkön ülve várod majd a csavaros befejezést!

Garantáltan nem hagy hidegen!

Máris megrendelem itt:Bookline       Líra.hu 

Kérd most az első fejezetet. Kattints ide!