Gyakorlat a bőség elérésére

Az ember nem képes elereszteni a múltat. Sérelmeinken rágódunk, panaszkodunk, vélt igazságtalanságokon háborgunk, újra és újra visszaidézzük a negatív élményt. Párbeszédeket folytatunk magunkban, de nem magunkkal, hanem megpróbáljuk meggyőzni a régi vita, veszekedés másik résztvevőjét, az „ellenfelet”, hogy nekünk van igazunk. Minden gondolatunk az önigazolást szolgálja.

Ez rendkívül káros, mert „letapaszt” a múlthoz, nem engedi élvezni a pillanatot, gátol és felőröl. Állandósítjuk a régi érzelmeket, hordozzuk a fájdalomtestet, amelyet az energiamezőben felhalmozott régi érzelmek során hívunk életre. Kutatások szerint negatív gondolataink 95 %-a kitalált, minden valóságalapot nélkülöz.

Megtanulhatjuk, hogy ne tartsunk életben régi, megkövesedett, elkopott dialógusokat az elménkben, elengedjük a régi érzelmeket, megtörjük azt a szokást, hogy a régi érzelmeket felhalmozzuk, hanem minden idegszálunkkal a jelenre koncentráljunk.

Ekkor áthelyezzük a lakhelyünket a jelenbe, a jelenlétünket tudatosítjuk és nem a káros gondolataink és érzelmeink lesznek az irányadók az életünkben.

A fájdalomtesttől meg kell szabadulnunk, minél gyorsabban. Le kell építeni magunkban, mert állandó rosszkedvet, bizonytalanságot, majd súlyosabb esetben depressziót is okozhat. Uralja kedélyállapotunkat és az egóval karöltve kizárólagos figyelmet követel magának. A legjobban azt „élvezi”, (ha már megszemélyesítjük) hogy önsajnálatba taszít minket.

Amikor a fájdalomtest aktiválódik, ennek jele a levertség, búskomorság, hullámzó kedélyállapot, tudd, hogy az érzelmeket a fájdalomtest hozta létre.

Ekkor, gondolatban „hátra lépve”, elvonatkoztatva, már tudod, hogy nem kell azonosulnod a fájdalomtesttel. Az elkülönülés útjára léptél. Ez a felismerés megakadályozza, hogy a negatív érzelem a fejedbe emelkedjen, átvegye az irányítást a gondolataid (belső párbeszéd) és a későbbi tetteid felett.

Már nem a fájdalomtest által generált gondolat az uralkodó eszme a gondolatvilágodban. Háttérbe szorult.

A második lépés a felismerés után, hogy megengedd magadnak, hogy abban a pillanatban azt érezd, amit érzel, legyen az akár negatív gondolat is. Aztán elengeded. Nem dédelgeted, térsz vissza hozzá, ismétled, és újra játszod a helyzetet, hanem elfogadod és tovább engeded.

Gyakorlat a bőség elérésére: először döntsd el, hogy hány napig teszel próbát, határozd el magad és vágj bele!

Amit az emberek megtagadnak tőled, elismerés, támogatás, szeretet, gondoskodás, áramoltasd ki magadból. Adj Te is és ne fukarkodj vele! Úgy érzed, hogy hiányod van belőle? Nem gond, érezd úgy, hogy már megkaptad és sugározd ki magadból.

Az egyetemes törvény értelmében visszajut hozzád és Te is megkapod. Igaz ez a pénzre is. A pénz körforgását nem szabad megállítani, mert akkor Neked sem jut. Ez nem azt jelenti, hogy érdemes féktelen költekezésbe kezdeni, csak azt, hogy mesterségesen ne vessünk gátat a pénz normális áramlásának.

nő4

Érdeklődsz a párkapcsolattal kapcsolatos történetek iránt?

Tudni szeretnéd, melyek a szerelmi kapcsolatok csapdái?

Szeretnél egy szereplő szemszögéből rálátni a saját helyzetedre?

 Örülnél, ha hirtelen rájönnél, hogy mit tegyél másképp?

 Pont erről szól a Kelepce című regény, amelynek első fejezetét most elküldjük Neked ajándékba!

Amit ebben a könyvben biztosan megtalálsz:

Maffia kapcsolatok

Karriervágy

Kusza érzelmi szálak

Barátság és szerelem

Meglepő fordulatok

Csavaros befejezés!

Garantáltan más lesz a történet vége, mint amire gondoltál!

Máris megrendelem itt:Bookline       Líra.hu 

Kérd most az első fejezetet. Kattints ide!