Hogy találtam rád?

Sokszor úgy érzed, egymásnak teremtett benneteket az élet, egy karnyújtásnyira van tőled, esetleg egy munkahelyen is dolgoztok, de mégsem vesz észre.

Kati mesélte nekünk a saját történetét, és ha meghallgatod, akkor biztosan sok ötletet meríthetsz belőle.

Már mindenki nekik szurkolt az irodában, mert Kati túl sok csalódáson már három éve egyedül élt. Az új kolléga viszont nem vette észre az igyekezetét, hogy több is szeretne lenni, mint egy ebédelőtárs. Az összes kolléganő felfedezte már az első lépéseket, de Katit már megdobálta az élet, és nem mert nyíltan, agresszívan kikezdeni Péterrel, mert félt attól is, ha nem jól sül el a kezdeményezés, akkor kellemetlen helyzetbe kerül egy közös osztályon, közös légtérben az irodában.

Lecserélte a cipőit magas sarkúakra, elkezdte növeszteni a haját, sminktanfolyamra is beiratkozott, hetente háromszor ruhában és szoknyában járt. Mivel alapvetően a sportos stílus állt hozzá a legközelebb, ez nem kis feladat volt a számára. Hosszabb körmöket növesztett, mutatósabb bizsukat és kiegészítőket vásárolt, egyszóval elkezdte a szupernőies kelléktár minden elemét használni.

Eredmény sajnos nem mutatkozott, még egy szikrányi érdeklődés sem lobbant fel Péter szemében. Udvarias, de tartózkodó maradt, randiról szó sem esett.

Miután fizetése jelentős részét az utóbbi három hónap alatt a teljes átalakulására fordította, Kati úgy döntött, hogy megáll, és kivár. Úgy érezte, hogy mindent megtett az átalakulása miatt, úgyhogy vagy nem tetszik Péternek, vagy kénytelen lesz másfelől megközelíteni a problémát.

Elkezdte figyelni, hogy mi érdekli Pétert, ő is sportrajongó volt szerencsére, és megtalálták a közös hangot. Mindketten a női foci szurkolótáborába tartoztak, és mivel ez nem annyira gyakori, megvolt a közös érdeklődési kör. Kati továbbra sem nyomult erőteljesen, de megtartotta a nőies ruhatár minden darabját, mert kezdte magát jól érezni bennük.

Egy szombati napon a pályán összefutottak, és hazafelé már együtt mentek, élénken megvitatva a játék minden csínját-bínját. Azóta is egy párként tűnnek fel, mindenki, akik nekik szurkolt, nagy örömére.

A titok, ahogy Kati elmesélte, a közös érdeklődési kör megtalálása volt, és ennek kapcsán elindult egy folyamat, ami hamarosan egy jól működő párkapcsolathoz vezetett.

Kati azonban még mindig nem árulta el, hogy véletlenül volt-e pont akkor ott a meccsen, vagy valahogyan tudomást szerzett róla, hogy Péter is oda készül.

Azt válaszolta, hogy az igazi nőknek mindig akad egy-két titkuk…

kapcsolatok3

Tépelődsz, hogy hol találod a fényt az alagút végén? 

Tudni szeretnéd, melyek a recsegő-ropogó szerelmi kapcsolatok csapdái?

Szeretnél egy szemet szúró kivételt?

Örülnél, ha valami nem csak a felszínt kapargatná?

Pont erről szól a Kelepce című regény, amelynek első fejezetét most elküldjük Neked ajándékba!

Amit ebben a könyvben biztosan megtalálsz:

Végzetes botlás

Arcpirító szégyen

"Ropogósan friss" érzelmek 

Megveszekedett karriervágy

Kusza érzelmi szálak

Gyökerestül kitépi a barátságról és szerelemről szövögetett elméleteidet

Tűkön ülve várod majd a csavaros befejezést!

Garantáltan nem hagy hidegen!

Máris megrendelem itt:Bookline       Líra.hu 

Kérd most az első fejezetet. Kattints ide!