Hozzám bújó titkaim

Meg sem próbálom a cirkuszt, a rendőrségi feljelentést és a szexuális zaklatást a nyakadba varrni. Van egy sokkal élelmesebb módszerem, hogy bosszút álljak…

Miután a falhoz préseltél, a nyakamba akartál harapni, és egészen megőrültél, hátrébb löktelek. Lehúztam a szoknyámat, helyre ráncigáltam a blúzomat és faképnél hagytalak. Láttam a gyűlöletet és rögtön utána az ijedséget  is fellobbanni a szemedben. Nem tudtad, hogy hogyan reagálok? Rohanok a nagyfőnökhöz? Szétkiabálom az irodában, hogy nekem estél?

Láttam, hogy figyelsz, megállsz az ajtóban és a munkámat vizslatod a hátam mögül. Nem szóltál, de többet nem is hívattál magadhoz.

Elmúlt három nap és az állóvizet az irodában semmi sem kavarta fel. Addig tartott, amíg kidolgoztam a tervemet.

A liftben beálltam a sarokba, hátra, amikor a nagyfőnökkel együtt utaztunk felfelé. Amikor te beléptél az acélkockába, úgy álltál, hogy nem tudtál végig szemmel tartani. Kirángattam a blúzomat a szoknyából, és elkentem a rúzsomat is, mindkettőt egy gyors mozdulattal, mintha csak a hajamhoz kaptam volna.

Amikor a főnök kiszállt, oldalt fordultam és nagyot sóhajtottam. Komótosan betűrtem a blúzt a szoknyámba és egy papír zsebkendővel letöröltem a rúzst a számról. Akkor már megfordultál és iszonyattal a szemedben leplezetlenül bámultál. Azt hitted, hogy a halvérű holland főnök is próbálkozott, de nem merted megkérdezni.

A második esetet is alaposan előkészítettem. Amikor pontosan tudtam, hogy te kértél időpontot a nagykutyánál, akkor előtte én is bekéredzkedtem hozzá. A titkárnője adott öt egész percet, de semmivel sem többet. Ennyi elég is lesz, gondoltam, mert a tervemet már jó előre kidolgoztam. 

Amikor a holland nagyfiú igent mondott a féléves kiküldetésemre, tudtam jól, hogy még nem vagyok nyerő szériában. Téged is meg fog kérdezni, és nagy az esély arra, hogy egyszerűen kipöccents a listáról. Féltékeny, sértett és alattomos is vagy, szeretsz bosszút állni a kollégáidon. Ezt mindnyájan tudjuk.

Amikor az ajtóhoz léptem, a nagyfőnök hátat fordított, mert egy telefonhívást kapott. A szeretőjétől, aki történetesen a barátnőm és a kolléganőm. Azonnal felvette, és már nem is törődött velem. Az időzítés tökéletesen működött.

Újra kirángattam a blúzom jobb oldalát a szoknyámból és felborzoltam a hajamat. 

Te, aki az ajtó előtt vártad a sorodat, azonnal végig mértél. Undor futott végig az arcodon. A nagyfőnök szeretőjét vetted célkeresztbe, gondolhattad. Én rád sem hederítettem, megigazítottam a szoknyámat még a titkárnő háta mögött és lesimítottam a hajamat. Mindezt olyan gyorsan, hogy úgy tűnt, rendszeresen ezt teszem, miután elhagyom a főnök szobáját. A rutin része. 

Miután egy fél órát töltöttél a nagyfőnöknél, egy udvarias e-mailben tájékoztattál, hogy támogattad a kiküldetésemet New Yorkba. Ugyan te is szívesen mentél volna, de az én szakmai előmenetelemet jobban a szíveden viselted.

Rendes tőled. Igazán. Nem is gondoltam, hogy ennyire gördülékeny lesz. Szépen, magadtól a háttérbe húzódsz és bosszú helyett inkább támogatsz. Mégsem vagy annyira egyszerű lélek, mint azt az irodában terjesztik rólad. 

insta.új.3

Tépelődsz, hogy hol találod a fényt az alagút végén? 

Tudni szeretnéd, melyek a recsegő-ropogó szerelmi kapcsolatok csapdái?

Szeretnél egy szemet szúró kivételt?

Örülnél, ha valami nem csak a felszínt kapargatná?

Pont erről szól a Kelepce című regény, amelynek első fejezetét most elküldjük Neked ajándékba!

Amit ebben a könyvben biztosan megtalálsz:

Végzetes botlás

Arcpirító szégyen

"Ropogósan friss" érzelmek 

Megveszekedett karriervágy

Kusza érzelmi szálak

Gyökerestül kitépi a barátságról és szerelemről szövögetett elméleteidet

Tűkön ülve várod majd a csavaros befejezést!

 

Garantáltan nem hagy hidegen!

 

Máris megrendelem itt:Bookline       Líra.hu 

Kérd most az első fejezetet. Kattints ide!