Képzeld el, hogy az életed olyan, mint egyszer réges-régen volt…

Régen, még a békeidőkben, együtt éltek az Istenek és az emberek, békében egymás mellett. Egy óriási hegy tetején kedélyesen csevegtek, lakomáztak, sétálgattak és az élet értelméről elmélkedtek.

De az embereknek nem volt elég ez az idilli állapot. Feszegetni kezdték a határaikat. Tesztelték az Isteneket, hogy mennyit engednek meg nekik? Mikor mondják, hogy elég, vagy tesznek bármit is, ami megállítaná az embereket? Némely ember már szinte Istennek is képzelte magát, úgy viselkedett, úgy élt és mozgott, majd utasította a társait, mintha felettük álló lenne.

Az Istenek felbőszültek, és a hegy köré, amely addig egyedül létezett a világmindenségben, megalkották a földet. Oda száműzték az embereket, pontosan a hegy alá, hogy minden nap lássák, érezzék, megtapasztalják a saját bőrökön is, hogy kiestek az Istenek kegyeiből. Figyelték az embereket, rajtuk tartották a szemüket, hogy a cselekedeteiket mindig nyomon tudják követni. 

De az emberek nagy többsége folytatta a henye, gonosz és léha életet, és csak egy kis részük élt méltóan a régi eszmékhez.

Teltek múltak az évek, és már csak egy kis, töredék részük emlékezett arra, hogy egyszer a hegyen éltek, barátságban az Istenekkel. 

Akkor az egyik Isten alászállt a földre, és megmutatta az embereknek az utat. Kacskaringós, meredek, néha csúszós ösvényecske volt, amely visszavezetett, fel, a magasba, hogy az emberek újra visszataláljanak a gyökereikhez. Az ártatlanság korához.

Mit gondolsz, eddig hányan tették meg ezt az utat?

Olvasd tovább itt, és kiderül a titok↓

(Krisztián, a Kelepce c. könyv egyik szereplője)

 

insta.új.2

Tépelődsz, hogy hol találod a fényt az alagút végén?

Tudni szeretnéd, melyek a recsegő-ropogó szerelmi kapcsolatok csapdái?

Szeretnél egy szemet szúró kivételt?

Örülnél, ha valami nem csak a felszínt kapargatná?

Pont erről szól a Kelepce című regény, amelynek első fejezetét most elküldjük Neked ajándékba!

Amit ebben a könyvben biztosan megtalálsz:

Végzetes botlás

Arcpirító szégyen

"Ropogósan friss" érzelmek

Megveszekedett karriervágy

Kusza érzelmi szálak

Gyökerestül kitépi a barátságról és szerelemről szövögetett elméleteidet

Tűkön ülve várod majd a csavaros befejezést!

Garantáltan nem hagy hidegen!

 

Máris megrendelem itt:

 

Kérd most az első fejezetet. Kattints ide!