Mennyire halmozzam el? Biztos, hogy jót teszek?

Természetesen a család anyagi helyzetétől függ, mi a kis és mi a nagy ajándék.

A kisebb gyerekek, ovisok, alsó tagozatos kisiskolások nem az értéket nézik, hanem azt, hogy fel tudják sorolni, mennyi mindent kaptak.

Az én gyerekeim mindig kitették az íróasztalra, vagy a polcra, amiket kaptak, és több napig nézegették őket, be sem tudtak telni a látványukkal. Amikor játszottak az új LEGO-val, vagy babával, szépen visszacsomagolták őket mindig az eredeti dobozba, hogy másnap is kibonthassák.

Nagy csábítás, hogy mindent megvegyél, laptop, tablet, drón, okos telefon, sífelszerelés, vagy a családból valaki, például nagyi, elhalmozza, akkor te úgy érzed, hogy nem tudod felülmúlni. Ne is próbáld, szerintem, mert egy gyereknek egy drága ajándék bőven elég, pontosan tudják már a nagyobbak az értékét, és mellette több kisebb, másfajta ajándék. Színező, ragasztókészlet, homokkép készítő szett, matricás album vastagabb, könyv szerű változata, és mindig legyen legalább egy mesekönyv, vagy ifjúsági könyv! Nem azért mondom, mert két mesekönyvet is írtam, hanem azért, mert a fantáziát, a belső képalkotást, szókincset a könyvek fejlesztik igazán, nem a számítógépes játékok. Nem beszélve arról, hogy az a gyerek, aki sokat olvas, nincs gondja a helyesírásra, mert annyit látja a szavakat, hogy óhatatlanul rögzülnek benne a helyesírási szabályok.

Gondolj a következő évre is, ne galoppírozd túl magad, mert több másféle sítusú ajándéknak jobban örül esetleg a kisgyereked, mint egy drágább, egyféleképpen használható kutyusnak a reklámból.

A nagyon drága LEGO készleteket megveheted mindkét gyerek számára, vagyis közös ajándéknak, nálunk ez nagyon bevált. Szépen megosztoztak rajta, megtanulták, hogy együtt kell használni és sokat játszottak vele.

Úgyhogy ajándékvásárlásra fel, még nincs olyan nagy tömeg, de már biztosan tudod, hogy mit szeretnének a gyerekeid, de ha még nem, akkor egy játékbolti körsétán nem lesznek szégyenlősök, és megmondják, abban biztos vagyok!

Köszönöm szépen, hogy ismét velem voltál! Szia és jó vásárlást :)

family4

Tépelődsz, hogy hol találod a fényt az alagút végén? 

Tudni szeretnéd, melyek a recsegő-ropogó szerelmi kapcsolatok csapdái?

Szeretnél egy szemet szúró kivételt?

Örülnél, ha valami nem csak a felszínt kapargatná?

Pont erről szól a Kelepce című regény, amelynek első fejezetét most elküldjük Neked ajándékba!

Amit ebben a könyvben biztosan megtalálsz:

Végzetes botlás

Arcpirító szégyen

"Ropogósan friss" érzelmek 

Megveszekedett karriervágy

Kusza érzelmi szálak

Gyökerestül kitépi a barátságról és szerelemről szövögetett elméleteidet

Tűkön ülve várod majd a csavaros befejezést!

 Garantáltan nem hagy hidegen!

 Máris megrendelem itt:Bookline       Líra.hu 

Kérd most az első fejezetet. Kattints ide