Mindenre megoldás? Vajon mi az?

A lelki bajok feldolgozása könnyebben megy, ha sportolsz, edzel, futsz, sétálsz, korizol, síelsz, erősítő tornákra jársz. Akkor ugyanis csak arra figyelsz, hogy meg tudd csinálni a gyakorlatot, ne maradj le, ne ess ki a ritmusból. Utána pluszként meg is nyugszol, nemcsak azért, mert elfáradsz, hanem azért is, mert endorfin (a boldogságérzetet stimulálja az agyban) termelődik.

A testedet is karban tartja, legyen az térdfájdalom, derékfájás a sok üléstől, nem beszélve arról, hogy a mozgásterapeuták azt mondják, az ülés rosszabb a testnek, mint az állás.

Ha éppen letargiában vagy valami miatt, elvesztettél valakit, meghalt egy családtagod, vagy barátod, akkor is kimozdít a holt pontról a mozgás.

Oldja a munkahelyi stresszt is, nem ugrasz azonnal a torkának az agyadra menő kollégádnak, mert kellemesen érzed magad, vagyis a napi közérzeted lényegesen jobb lett, mióta sportolsz. Kiegyensúlyozott lettél, erősebbnek érzed magad, megnő az önbizalmad.

Azt is tudjuk, hogy a kilókra az evés van alapvető hatással, és a sport csak 30%-ot jelent a súlyod megtartásáért vívott harcban, (70% az evés), ez is rendben van. De! Ha sportolsz, akkor jobban odafigyelsz arra, hogy mit, mikor és mennyit eszel.

És ez korántsem mindegy! Hiúbb leszel, az edzésen látod a lányokat-fiúkat szépen kidolgozott testtel és máris újabb példaképeket tudsz magad elé állítani.

Szóval, jó ötlet volt, hogy felvetted a megvalósítandó dolgok listájába a sportot és sok sikert hozzá, hogy mindig benne is maradjon a heti programodban :)

nő4

Tépelődsz, hogy hol találod a fényt az alagút végén? 

Tudni szeretnéd, melyek a recsegő-ropogó szerelmi kapcsolatok csapdái?

Szeretnél egy szemet szúró kivételt?

Örülnél, ha valami nem csak a felszínt kapargatná?

Pont erről szól a Kelepce című regény, amelynek első fejezetét most elküldjük Neked ajándékba!

Amit ebben a könyvben biztosan megtalálsz:

Végzetes botlás

Arcpirító szégyen

"Ropogósan friss" érzelmek 

Megveszekedett karriervágy

Kusza érzelmi szálak

Gyökerestül kitépi a barátságról és szerelemről szövögetett elméleteidet

Tűkön ülve várod majd a csavaros befejezést!

 

Garantáltan nem hagy hidegen!

 

Máris megrendelem itt:Bookline       Líra.hu 

Kérd most az első fejezetet. Kattints ide!