Molyok ajánlói: Kelepce. Miért annyira más?

Anarchia_Könyvblog P 8 hónapja

−15%Sándor Beáta: Kelepce

Sándor Beáta: Kelepce 97%

Nagyon is közel áll hozzám a 90-es évek, így rettenetesen örültem, amikor kézhez kaptam a Kelepce című könyvet. Tény, hogy a listámon sok könyv volt még a Kelepce előtt, de akárhányszor ránéztem erre a tüneményes könyvecskére, és a szemet magához vonzó borítóra, mindig megsimogattam, és nem bírtam ki, hogy ne álljak neki. Mint ahogy említettem, a 90-es évek számomra is egy kaland volt, sok olyan emberi kapcsolattal, és ” cselekménnyel”, ami sok esetben változtatta meg az életem, és a szemléltem, ha mindezek nem lettek volna, akkor minden máshogy alakult volna, mint ahogy a könyvben szereplők élete is. Könnyű volt azonosulni a szereplőkkel, valamilyen szinten mindenkiben felfedeztem a régi énem, vagy akár a mostani énem egy darabkáját, és gondolom ezt az írónő szándékosan így írta meg, hogy mindenki megtalálja a maga karakterét. Gondolhatnánk azt, hogy ez a 270 oldalas könyvecske egy könnyed ki regény lesz, de ez senkit ne tévesszen meg. Nagyon komoly témákat boncolgat. 

Teljes ajánlót itt olvashatod: 

http://anarchiakonyvblog.cafeblog.hu/2018/07/06/sandor-…

 

cintiblogol 8 hónapja

−15%Sándor Beáta: Kelepce

Sándor Beáta: Kelepce 97%

Ami először megfogott az a szemet gyönyörködtető borító volt, egyszerre gyönyörű és különleges. A könyvben felelhető történet a sablonosságot teljes mértében elkerüli helyette az egyediség varázsa csillan meg a regény lapjain. Kezdetben azt hiheti az ember, hogy egy könnyű olvasmánnyal találja szemben magát aztán rá kell döbbennie, hogy ez nem egészen így van ugyanis a regényben több komolyabb téma is előtérbe kerül mint például az öngyilkosság. A könyv a 90's években játszódik ezenfelül négy fiatal életébe nyerhetünk bepillantást a főszereplő Klára szemszögén keresztül. Megdöbbentő, torokszorító ugyanakkor boldog pillanatokat köszönhetek a regénynek. A téma választás nem mindennapi, a történet a nem felszínes hanem valódi, a főszerepet egyértelműen az életszerűség veszi át. A cselekmény fordulatokkal és izgalmakkal jócskán meg van szórva. Nem ezt volt az első regényem, ami Magyarországon játszódik, de ennél a regénynél éreztem a legjobban, hogy egy ízig-vérig magyar történetet tarthatok a kezeim között. 

Teljes értékelés: http://cintiblogol.wordpress.com

 

Volenszki_Dorina 8 hónapja

−15%Sándor Beáta: Kelepce

Sándor Beáta: Kelepce 97%

 

panna_konyvei 9 hónapja

−15%Sándor Beáta: Kelepce

Sándor Beáta: Kelepce 97%

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

 

Pöfivonat P 2017. december 13., 15:45

−15%Sándor Beáta: Kelepce

Sándor Beáta: Kelepce 97%

Nagyon érdekes, komoly történet, ami Magyarország 90'-es éveiben játszódik. Gördülékeny cselekményvezetés, szerethető karakterek és bár kedvenc nem lett, mégis azt mondom, hogy egyszer el kell olvasni. Számomra kellemes csalódás volt.

 

zsanna525 2017. szeptember 2., 16:11

−15%Sándor Beáta: Kelepce

Sándor Beáta: Kelepce 97%

Táskabarát méret,könnyen olvasható történet. 

Nagyon jól bemutatja a 90-es éveket és a feltörekvő nemzedéket.

 

cirmilla P 2017. augusztus 20., 09:09

−15%Sándor Beáta: Kelepce

Sándor Beáta: Kelepce 97%

 

mrsp 2017. augusztus 16., 22:21

−15%Sándor Beáta: Kelepce

Sándor Beáta: Kelepce 97%

Ami először megfogott a könyvben, az a címe és a borítója. A cím nagyon sokat sejtető, egyáltalán nem sablonos, a borító meg valami eszméletlenül gyönyörű, rég láttam ilyen szépet. Aztán jött a fülszöveg, ami egy nagyon érdekes történetet fest le, így nem volt kérdés, hogy érdekel.

A történet maga nagyon tetszett, sokkal komolyabb volt, mint amire számítottam. El sem tudom képzelni, hogy milyen lehet egy másik országba költözni, vagy másik országban élni, mint ahova úgy érzed, hogy tartozol. Ez az alapfelállás nagyon megérintett, örülök, hogy ezt a témát választotta az írónő, mert hasonló könyvet még nem olvastam.

A szereplőket viszonylag hamar sikerült megkedvelni, érdekes volt látni, mi rejlik a lelkük mélyén, és izgalmas volt végigkövetni a bonyolult kapcsolatrendszert közöttük. Elismerésem jár az írónőnek, mert olyan szépen építette fel ezt a történetet és szereplőgárdát, amit még nem láttam magyar, első könyves, magánkiadásban publikáló írótól.

 

Madison_New_York 2017. július 21., 08:50

−15%Sándor Beáta: Kelepce

Sándor Beáta: Kelepce 97%

Nem tudtam kitalálni a végét, nagyon meglepett. Igazán lekötött és szórakoztatott is, mert rengeteg cselekmény van benne. Szeretem ezt az időszakot, a 90-es éveket, és jó sok érdekes részlettel is szolgál. Az én kedvencem Erzsi, aki nagyon sérülékeny, de ugyanakkor bátor és mer kockáztatni. Krisztián, bár nagyon jóképű, roppant ellenszenves, és érdekelne, hogy mire viszi a jövőben? Sikerül a politikai pálya, vagy marad a maffiás üzelmeinél? Szóval, mindenkinek ajánlom. Remek regény :)

 

granatvirag60 2017. július 5., 20:19

−15%Sándor Beáta: Kelepce

Sándor Beáta: Kelepce 97%

 

Sophia_Lauren 2017. május 31., 23:39

−15%Sándor Beáta: Kelepce

Sándor Beáta: Kelepce 97%

Nagyon tetszett!!! Érdekes karakterek, izgalmas ás történet – nem bírtam letenni! Ajánlom mindenkinek aki szereti azokat a regényeket amik magukba szippantják az olvasót. A borító különösen tetszett! Várom a folytatást. :)

 

szvetlána68 2017. május 31., 20:50

−15%Sándor Beáta: Kelepce

Sándor Beáta: Kelepce 97%

Nagyon jól kidolgozott történet, roppant élveztem az olvasását. Izgalmakkal, meglepetésekkel teli fordulatos olvasmány. Rég találkoztam olyan könyvvel, amit nem tudok egyszerűen letenni, mert annyira izgalomban tart, hogy mi lesz a folytatás, hogyan alakul a cselekmény. 

A könyv méretéért különösen hálás vagyok, könnyedén magammal tudtam bárhova vinni. 

Várom a következő könyvet.

 

Köny1968 2017. május 31., 14:13

−15%Sándor Beáta: Kelepce

Sándor Beáta: Kelepce 97%

Először a borítója keltette fel a figyelmemet és a nagysága is tetszett, mert magammal tudom vinni. A cselekmény is lebilincselő, nagyon olvasmányos! Elolvastam három nap alatt és sokat gondolkozom azóta is rajta, mert pont olyan, hogy nem felejtem el egyhamar, nem felszínes, hanem igazi, valódi szereplők, igaz események történnek benne.

 

zsebibaba 2017. május 30., 20:32

−15%Sándor Beáta: Kelepce

Sándor Beáta: Kelepce 97%

Nagyon jó kis könyv. Komoly, és nagyon életszerű. Van pár ismerősőm, akik Erdélyből jőttek át, ahogy a regény szereplői, és sok a hasonlóság. Pont az a fajta könyv, amit szeretek, a női lelket kutatja, és hogy miért olyanok a férfiak, amilyenek. És nagyon jó bemutat egy-két szakmát, hogy milyen disznóságok folynak a háttérben. Teljesen lekötött, és élveztem a stílusát.

 

 

insta.új.4.

Tépelődsz, hogy hol találod a fényt az alagút végén? 

Tudni szeretnéd, melyek a recsegő-ropogó szerelmi kapcsolatok csapdái?

Szeretnél egy szemet szúró kivételt?

Örülnél, ha valami nem csak a felszínt kapargatná?

Pont erről szól a Kelepce című regény, amelynek első fejezetét most elküldjük Neked ajándékba!

Amit ebben a könyvben biztosan megtalálsz:

Végzetes botlás

Arcpirító szégyen

"Ropogósan friss" érzelmek 

Megveszekedett karriervágy

Kusza érzelmi szálak

Gyökerestül kitépi a barátságról és szerelemről szövögetett elméleteidet

Tűkön ülve várod majd a csavaros befejezést!

 Garantáltan nem hagy hidegen!

 Máris megrendelem itt:Bookline       Líra.hu 

Kérd most az első fejezetet. Kattints ide