Neked mi a siker?

Ha azt tartod, hogy elveszett vagy, akkor el is vesztél. Ha azt hiszed, hogy nem mered megtenni, akkor nem is mered majd megtenni. Ha nyerni szeretnél, de úgy véled, nem tudsz nyerni, majdnem lehetetlen, hogy sikerüljön. Ha azt tartod, hogy veszíteni fogsz, veszítettél. Mert odakinn a világban látni fogod, hogy a siker az ember akaratával kezdődik.

Lafayette Ron Hubbard

És nem az a siker, amit mások gondolnak, hogy a te számodra az. Az a siker, ha akármilyen munkahelyen, még nehéz körülmények között is elégedetten térsz haza, hogy mindent megtettél aznap. Az is siker, ha egészen egyszerű dolgokban fejlődtél, mondjuk megtanultad egy új, bonyolultabb étel elkészítését, jobban megy már a tolatás vezetéskor, még többet tudtál aznap lefutni. Ne becsüld le az aprónak tartott dolgokat, hogy nem számítanak. De, igenis számítanak! Mert nem élhetsz úgy, hogy csak egy jövőbeli célra szegezed a figyelmedet, csak azért dolgozol és küzdesz, hogy megvalósítsd. Ilyenkor elmennek melletted a hétköznapi csodák, a napok rutinná válnak, és nem érzékeled az élet parányi derűs dolgait, amiket neked tartogat. 

Elővettem egy füzetet, (olvastam valahol, hogy így kell) és leírtam minden dolgot, amit pozitívnak tartok az életemben, az egészen kicsinek tartott dologtól addig, hogy hálás vagyok azért, mert a családom minden tagja egészséges. És tudod hány oldal lett a végén? Még magam is meglepődtem, négy kockás lap tele lett! És azt éreztem, mennyire szerencsés vagyok! Ennyi kellett csak, hogyha később megrángatott az élet, akkor máris eszembe jutott a listám. 

És utána, ahogy gondolatban áttekintettem, máris könnyebbé vált minden.

kapcsolatok3

Érdeklődsz a csavaros történetek iránt?

Tudni szeretnéd, melyek az emberi kapcsolatok csapdái?

Pont erről szól a Kelepce című regény, amelynek első fejezetét most elküldjük Neked ajándékba!

Garantáltan más lesz a történet vége, mint amire gondolnál!

Kérd most az első fejezetet. Kattints ide!