Próbára tesz a sors

Kíméletlenül. Megrabol, elveszi a szerelmedet, felfedi kegyetlen arcát, elfordítja tőled még a barátaidat is. A gyereked is kételkedhet benned, majd később, amikor végleg megrendül a bizalma benned, elhidegülhet tőled. 

Hiába magyarázod, hogy csak a legjobbat akartad, az ő javát tartottad szem előtt, az ő testi és lelki építésén fáradoztál, megvonja a vállát.

Mert csak a jelen számít. Hogy mit tettél érte a múltban? A feledés homályába vész. A félreértett, félremagyarázott mondatok többet nyomnak a latban, mint sok év tettei.

De te nem adod fel. Keresel egy kis rést az összefüggő kőfalon, amely elválaszt tőle, egy parányi járatot, hogy elérd a túloldalt. És egy aprócska hangyává zsugorodsz. Átkelsz a fal repedésén, amely, amikor átértél, beomlik mögötted.

Nincs visszaút. Mész előre, mert tudod, hogy küldetést kell teljesítened.

Vissza kell szerezned a szeretteidet. És meg is teszed, mert te a fény küldötte vagy. És mint ilyen lény, végtelen erővel bíró, legyőzhetetlen és hallhatatlan. És addig próbálkozol, addig teszel erőfeszítéseket, ameddig el nem éred a végső célod. Az egységet.

 

kapcsolatok3

Érdeklődsz a csavaros történetek iránt?

Tudni szeretnéd, melyek az emberi kapcsolatok csapdái?

Pont erről szól a Kelepce című regény, amelynek első fejezetét most elküldjük Neked ajándékba!

Amit ebben a könyvben biztosan megtalálsz:

Maffia kapcsolatok

Karriervágy

Kusza érzelmi szálak

Barátság és szerelem

Meglepő fordulatok

Csavaros befejezés!

Garantáltan más lesz a történet vége, mint amire gondoltál!

Kérd most az első fejezetet. Kattints ide!