Sugar daddy N.Y.

Eric gyanúját elaltatta a felesége, mert eljátszotta, hogy terhes akar lenni tőle. Az utolsó három hónapban, mielőtt megszökött volna előle, olyan aktívan csábította el egy héten legalább négyszer, hogy Eric úgy érezte, egy új korszak költözött be az életükbe.

A felesége szexuális kellékeket vásárolt, hogy feldobja a szexet, bár ő konzervatív volt, de azért felvette őket. Bilincsben jajgatott alatta, majd kényszerítette, hogy szerepet cseréljenek. Bekötötte a szemét, és meg kellett keresnie egy sötét szobában, majd dominának öltözve csapkodta a térdre rogyó Ericet. Nem fogyott ki az öltetekből.

Bár Ericre volt jellemző az erőszak, a felesége is megmutatta teljes valójában magát, amikor egy bonyolult csigasorokkal és kötelekkel, majd bilinccsel felszerelt kínzószerkezetet rendelt házhoz. Eric azonnal visszaküldte, majd elvesztve a türelmét, ordítozni kezdett az asszonnyal. De ő, mintha csak játszana vele, súgott-búgott a fülébe, majd elétérdelt, kényeztette, hízelgett neki, majd végül a csúcsra repítette.

Eric csak később jött rá, hogy a szabadságáért játszott. Azért kábította el a férje érzékeit, mert akkor lankadt a figyelme és meg tudta szervezni a végleges szabadulást. Három hónap alatt, ameddig a szorgos szeretőt színlelte, átmentette a készpénzük felét Európába és megvetette a következő életüknek is az alapjait. Csak éppen Eric nélkül. Csak a felesége és a közös gyerekük. Őt, Ericet kizárták maguk közül...

Könyv készülőben! Hamarosan folytatjuk:)

Sugar daddy N.Y. részlet