Sugar daddy N.Y. (új rész)

Akkor még szerelmesek voltak és az asszony hagyta magát illatos kenőccsel lekenni, masszíroztatta magát vele és hagyta, hogy felrántsa kutya pózba. Hátulról szeretkeztek, miközben ő a derekát és a mellét markolta, nem láthatta a felesége arcát.

Mindig azt gondolta, hogy a felesége csakis őt képzelheti maga elé, ezért megfordította és várta, hogy kinyissa a szemét. A hátán feküdt és ő makacsul szeretkezett vele, anélkül, hogy odafigyelt volna a mozgására és arra, hogy az asszony is élvezzen valamit. Aztán egy idő után rájött, hogy a neje frigid és bárhogy forgatja, bármilyen szögben kísérletezik vele, mindig csak akkor sóhajt megkönnyebbülten, ha az aktusnak végre vége van.

Ekkor kezdett szeretőket keresni magának, hogy bebizonyítsa magának, hogy remek férfi. Gloria ügyetlensége először meghökkentette, majd heves vággyal töltötte el. Olyan érzése volt, mintha most lenne az első ilyen élménye, és ráadásul pont vele, ujjongott magában. Ahogy szégyenlősen magára húzta a takarót, amikor Calven legördült róla, egy szűzre emlékeztette.

Ahogy kiszaladt a fürdőszobába a lepedőbe burkolva, szintén nagyon tetszett neki. Nem agyonhasznált, nem megkérgesedett, kiégett nőcske, gondolta. Majd én igazi asszonyt faragok belőle, morfondírozott magában.

Aztán, amikor a lány magára hagyta, akkor csak a hiány és a magány, az üresség maradt utána. 

Folytatjuk! A könyv kiadás előtt :)

(Sugar daddy N. Y. részlet)