Szeptember egy új kezdet is lehet?

Nekiveselkedsz, megígéred magadnak, hogy holnaptól minden másképp lesz, elkezded, végig csinálod, de miért pont holnap?

Miért nem most, azonnal? A holnappal lehetnek gondjaid. 

Beleszól a sors, felmerülhetnek új tényezők, munkahelyi gondok, családi nehézségek. Megpróbálhatnak kizökkenteni, az utadba állni emberek is, akár a szeretteid. 

A most minden siker forrása. Ha most dobod el a cigarettát végleg, ha most mész el az állásinterjúra, ha most kezdesz el sportolni, ha most szakítasz egy sokat követelő, de már nem igazi baráttal. 

Soha nem köss kompromisszumokat a munkád minőségével kapcsolatosan, hiszen ez az egyetlen, amit védeni tudsz. A szervezeti szabályok rád is vonatkoznak, azok alól kibújni nagyon nehezen tudsz, főleg egy nagy cégnél, de a minőség mindig téged igazol. Ez a kulcsa annak, hogy a jövőben is számítsanak rád.  

A magánéletedben is tegyél rendet. Ha követelőző, az energiáidat elpárologtató barátok és rokonok serege vesz körül, ne hagyd magad. Nyugodtan, udvariasan, akár többször is mondhatsz nemet, mert a nem, nem az ő elutasításukat jelenti, hanem azt, hogy véded magad, mert neked is szükséged van arra, hogy egy kicsit szétnézz magadban. A lelkedben. Hogy töltődj, mert az év intenzív szakasza következik, új kihívások, új megmérettetések, új célok kitűzése és elérése. És ehhez erőre van szükséged.

Az igazi barátok ott vannak melletted akkor, amikor a sikereidet éred el, és igazán veled örülnek. Az új keletű, a semmiből felbukkanó barátok akkor jelennek meg, amikor bajba kerülsz, és szomorú arccal vígasztalnak. A te ballépésed megerősítés nekik a saját kudarcaik megmagyarázásában és feldolgozásában, egyfajta önigazolásként. De téged az igaz barátok támogatása visz mindig előre, az ő, sokszor láthatatlan, de mégis érezhető szeretetük segít tovább az utadon. Úgyhogy, ne hezitálj új álmokat megfogalmazni és rálépni az megvalósítás útjára.

Ha visszanézel majd, egy kis idő múlva, meglátod, hogy jól döntöttél.

kapcsolatok3

Érdeklődsz a csavaros történetek iránt?

Tudni szeretnéd, melyek az emberi kapcsolatok csapdái?

Pont erről szól a Kelepce című regény, amelynek első fejezetét most elküldjük Neked ajándékba!

Amit ebben a könyvben biztosan megtalálsz:

Maffia kapcsolatok

Karriervágy

Kusza érzelmi szálak

Barátság és szerelem

Meglepő fordulatok

Csavaros befejezés!

Garantáltan más lesz a történet vége, mint amire gondoltál!

Kérd most az első fejezetet. Kattints ide!