Szerelmi csapdák

Te is gyakran hagyod magad belerángatni egy kiadós veszekedésbe? Hamar elveszted a türelmedet, ha szerinted igazságtalan dolgokat vágnak a fejedhez? Úgy érzed, hogy már nem vagy olyan rugalmas, mint régen? Akkor ez a cikk neked szól!

4 egységes túlélőcsomag a veszekedések és a botrányok elkerüléséhez 

Megelőlegezett bizalom

Ne hánytorgasd a múltat és ne hozd fel a régi sérelmeket. Próbáld elhinni, hogy többet nem fog előfordulni ugyanaz az eset. Az állandó gyanúsítgatás és pellengérre állítás csak aláássa az amúgy is törékeny kapcsolatot.

Türelem

A rossz szokások, beidegződések leépüléséhez idő kell. Nem szabad azt hinned, hogy mert megállapodtatok valamiben, akkor az másnaptól már zökkenőmentesen, a mindennapok történéseibe könnyedén beágyazódik. Hagyj időt a másiknak, hogy lelkileg is teljesen elfogadja az új helyzetet, mert így teljes erőbedobással fog dolgozni azon, hogy a megbeszélésetek szerint viselkedjen.

Rugalmasság

Nem úgy történnek a dolgok, ahogy szeretnéd? Kisebb dolgokban nyugodtan engedj mindig, különben a nagyobb kérdések tisztázásához nem marad elég energiád. Az apróságok úgyis csak felemésztik a tartalékaidat, tehát nem marad kitartásod az igazán sarkalatos kérdések véghezvitelére.

Humorérzék

Amikor nehezen mennek a dolgok, túl sok stressz halmozódott fel mindkettőtökben, akkor rátok fér egy kis nevetés. Legyél Te az, aki áthúzod a „meredek” beszélgetéseket a vicces oldalra, hiszen akinek fejlett a humorérzéke, az egyúttal nagyon intelligens is!

kapcsolatok3

Érdeklődsz a csavaros történetek iránt?

Tudni szeretnéd, melyek az emberi kapcsolatok csapdái?

Pont erről szól a Kelepce című regény, amelynek első fejezetét most elküldjük Neked ajándékba!

Garantáltan más lesz a történet vége, mint amire gondolnál!

Kérd most az első fejezetet. Kattints ide!