Szeresd magad!

Most, ha úgy gondolod, hogy egy társ, egy igazi szerelem megtalálása az életcélod, akkor igazad van. Ha gyerekeidnek szeretnél jobb anyukája lenne, ez is nagyon nemes gondolat. A barátod/férjed jobb társának lenni a mindennapokban sem kevésbé könnyű és kihívásokkal ugyancsak megtűzdelt feladatkör. A karriered építése is lényeges, a jövőd és hosszú távú céljaid megvalósítása érdekében, mint például az anyagi biztonságod megalapozása tekintetében.

De hol maradsz te?

Ne legyél nagyon szigorú magaddal, ha céljaid váratnak magukra, bízz benne, hogy erőfeszítéseidet siker koronázza a jövőben. Kritikus beállítottságodból is ideje lefaragnod és kevésbé ostoroznod magadat. A mindennapok megélése így könnyebb lesz, ha este nem a hibalistát olvasod a saját fejedre és az elszalasztott lehetőségeken keseregsz, hanem az aznapi sikerekre gondolsz vissza.

Elvégeztél egy nehéz feladatot a munkahelyeden? Kibékültél egy régóta „feketelistára” tett baráttal? Netán elkezdtél sportolni, lefogytál, istápoltad a rokonaidat, vagy önzetlenül segítettél másoknak? Ha a válasz igen, akkor ideje megjutalmaznod magad. Nem luxus exotikus útra gondolok a Karib tengeren, hanem egy apróságra, ami csak Neked fontos, de mégis másnak érzed tőle magad.

Ezt csak te tudhatod, lehet ez egy apró bizsu, ami emlékeztet Téged a sikerre, egy masszázs, egy éttermi ünneplés a barátokkal, egy régi, klasszikus DVD film megvásárlása, amelynek története összecseng az életeddel.

Ne fukarkodj magaddal szemben. A munkahelyen nem ünneplik a határidők pontos betartását hallelujával a főnökök a projektek végén, még jó szót sem kapnak a munkatársak. Úgy becsülnek meg, hogy megtarthatod az állásodat.

Ezért, ha úgy érzed, tettél valami kimagaslót, maradandót alkottál, még akkor is, ha nem mered megosztani másokkal, dicsérd meg magad érte.

A lelki odafigyelést a testi gondoskodásnak is követnie kell, mert az állandó stressz, fizikai és mentális kizsákmányolás jelei hamarosan jelentkezni fognak tünetek formájában is. Zsibbad a szád, a tarkód, nehezen veszel levegőt, magas lesz a vérnyomásod, netán pánikbetegség jeleit kezded észlelni magadon? Ilyenkor azonnal állj le, keress fel egy szakembert és kezd el magad villámgyorsan kezelni.

A magam részéről az alternatív gyógyászat híve vagyok, lehet, hogy nem azonnal nyugszol meg, mint egy óriási adag nyugtatótól, de mellékhatásai sincsenek. Hosszabb távon az immunrendszert is erősítik ezek az eljárások, nemcsak a vegetatív idegrendszert. A skála széles, de szerintem mindenképpen olyan orvoshoz, természetgyógyászhoz fordulj, akiről referenciát szereztél az ismerőseid körében.

A cím felhívására visszatérve, igen, nagyon szeresd magad, mert egyedül te tudhatod, hogy mire van szükséged, mint testileg, mint lelkileg. És más is csak akkor tudja megadni Neked az igényeidnek megfelelő „bánásmódot”, ha Te magad tisztában vagy a szükségleteiddel.

anarcia.kép

Tépelődsz, hogy hol találod a fényt az alagút végén? 

Tudni szeretnéd, melyek a recsegő-ropogó szerelmi kapcsolatok csapdái?

Szeretnél egy szemet szúró kivételt?

Örülnél, ha valami nem csak a felszínt kapargatná?

Pont erről szól a Kelepce című regény, amelynek első fejezetét most elküldjük Neked ajándékba!

Amit ebben a könyvben biztosan megtalálsz:

Végzetes botlás

Arcpirító szégyen

"Ropogósan friss" érzelmek 

Megveszekedett karriervágy

Kusza érzelmi szálak

Gyökerestül kitépi a barátságról és szerelemről szövögetett elméleteidet

Tűkön ülve várod majd a csavaros befejezést!

Garantáltan nem hagy hidegen!

Máris megrendelem itt:Bookline       Líra.hu 

Kérd most az első fejezetet. Kattints ide!