Társkeresők belülről

Előttem egy sereg történet, mindannyian a kudarcotokról és a szomorú történetetekről írtatok. Igen. Sajnos én is láttam fotókat, olvastam a leveleiteket a zsarolásról, pénzkunyerálásról, eltűnésről, majd újra megjelenésről. Újabb kunyerálásról.

De most mégis egy olyan történetet szeretnék megosztani veletek, ami pozitív és előremutató. Mert ebből merítünk erőt, hogy újra megpróbáljuk. Hogy megírjuk az újabb választ, átalakítsuk a profilt, egy újabb képet töltsünk fel.

Mert nem csak az van a társkeresőkön, hogy lefényképezi magát alulról… Ruha nélkül, ráadásul. Talán azt hitte, hogy így jobban elkel, kérdezted a múltkor. Lehet. De nem biztos, ha van egy bizonyos igényszinted. És miért is ne lenne? 

Te sem a szexkiegészítők boltjában árult kellékekkel fotózod magad.

És most itt következzen a történet, hogy mindnyájan nekilendüljünk újra, jövőre is.

Eta után 8 év társkeresés állt. Odaköltözött a barátaihoz kétszer, de harmadszorra már megelégelte. Nem rendezem be senki házát többször, mesélte nekem. Akkor inkább egyedül maradok, magyarázta villogó szemekkel. A bankszámlája is lecsökkent egy kicsit egy ilyen költözés után, mert a saját dolgait sosem tudta elhozni sehonnan.

Egy ilyen szomorú vasárnap írt neki Tibor, aki egy kétgyerekes apuka volt, és semmi esélyt nem látott arra, hogy találjon egy „normális” nőt, aki elfogadja a gyerekeivel. Eta azonban látta benne a csodálatos családapát és a felelősségteljes férfit, akire a környezete számíthat.

– Unalmasnak találtak a barátnőim eddig. Rohantam a szülőire, és a hét végeken sportoltam a gyerekeimmel. Nem wellness hétvégére hurcoltam a barátnőimet, hanem az állatkertbe, meg a Csodák Palotájába. Nem ilyet szerettek volna. 

Eta viszont rögtön megszerette a kis gézengúzokat, és hamarosan ő is gyerekfilmeket és interaktív játszóházakat keresgélt a neten. Hamarosan egy család lettek, mert Eta szívesen vállalta az anyuka szerepét a kisfiúknál, akik két éve vesztették el örökre az édesanyjukat.

Eta azt mondja, élete legfontosabb döntése volt, hogy találkozott Tiborral, és sosem bánta meg egy pillanatra sem. 

– Negyven éves elmúltam. Már rengeteg erőfeszítésbe kerülne egy saját gyerek, de nem is biztos, hogy sikerülne. Láttam a barátnőim küzdelmeit hormonokkal, beültetéssel tarkítva. Hát nem jobb nekem? Két szép kisfiút kaptam és egy remek társat. Mindezt egy társközvetítő netes portálon. Hát nem nagyszerű? Olyan egyszerűnek tűnik, mégis egy jó pár évig tartott, hogy megtaláljam. Azt gondolom viszont, hogy mindenki megtalálja a hozzá való társat. Csak arra kell vigyázni, hogy ne adjunk kölcsön, mert én is beleestem ebbe a hibába. Ostoba voltam, aztán meg szégyelltem elmenni a rendőrségre. De már elfelejtettem. Kárpótol az új családom. Kihasználnak, mondja egy barátnőm. de én nem hiszem. A kapcsolat nem adok-veszek. Nem tudsz mindig 1000 százalékig a legnagyobb haszonnal kijönni belőle, ha te nem teszel bele semmit, válaszoltam.

Boldog vagyok, és biztatlak benneteket, hogy próbáljátok meg, mert ott vár a társarok valahol, egy profil mögé rejtőzve, de reménykedve, hogy egyszer csak ti is felbukkantok!

nő4

Érdeklődsz a párkapcsolattal kapcsolatos történetek iránt?

Tudni szeretnéd, melyek a szerelmi kapcsolatok csapdái?

Szeretnél egy szereplő szemszögéből rálátni a saját helyzetedre?

 Örülnél, ha hirtelen rájönnél, hogy mit tegyél másképp?

 Pont erről szól a Kelepce című regény, amelynek első fejezetét most elküldjük Neked ajándékba!

Amit ebben a könyvben biztosan megtalálsz:

Maffia kapcsolatok

Karriervágy

Kusza érzelmi szálak

Barátság és szerelem

Meglepő fordulatok

Csavaros befejezés!

Garantáltan más lesz a történet vége, mint amire gondoltál!

Máris megrendelem itt:Bookline       Líra.hu 

Kérd most az első fejezetet. Kattints ide!