Te vetítesz magadnak? Netán a jövő az?

Az egyik jele, hogy nem élsz a mának, az, hogy mindig a jövőtől várod a boldogságot. Ha ezt elérem, boldog leszek. Ha felvesznek az egyetemre, végre megkönnyebbülhetek. Ha találok végre társat, akkor elégedett leszek. Ha új munkahelyem lesz, akkor minden gondom szertefoszlik. Ha, ha, ha…

Nem marad erőd és türelmed sem, hogy a jelen pillanatnak örülj, hogy megérezd, ha csípősen „harap” a levegő, feldíszítették füzérekkel a fákat a belvárosban, mert közeleg a Karácsony. Csak annyit veszel észre, hogy ha már a díszek a bevásárlóközpontok falán csillognak, akkor itt az ideje, hogy nekiugorj az ajándékok, majd később az ételek begyűjtésének és hazahordásának. Az ünnep kipipálandó feladattá degradálódott.

A jelen pillanattól várhatod egyedül és kizárólag a boldogság megtapasztalását, mert, ha mindent kivetítesz a jövőre, akkor elszalad melletted a jelen, úgy, hogy a legfontosabb történéseket észre sem veszed. Kipiálandó feladat lesz a gyereknek az új ruhák összeválogatása és megvétele, nem pedig családi program, ami az összetartozást, az egymással töltött minőségi időt szolgálná. A falevelek szedése és lepréselése környezet órára való felkészülés, ráadásul, még kötelező is, nem pedig izgalmas gyűjtögetés és válogatás. Így ez is csak feladattá változott.

A belső hiányállapot, az, ami a jövőre való fókuszálásra kényszerít. Ezért nem tudsz örülni, annak, amid van, elégedetlenkedsz a társaddal, munkádat frusztráló kínként éled meg (még meg sem fizetnek érte, háborogsz), idegesítenek a kollégák és a rokonok, legfőképpen pedig a gyerek, mert mindig szem előtt van.

Minőségileg egy silány, állandó várakozásra és „jövőhívásra” kényszeríted magad, melletted pedig leperegnek a vissza nem hozható évek.

Ilyen volt Velence? Ilyen csodálatos épületek voltak Firenzében? - kérdezi az anyuka, aki két kisgyereke kezét fogta a nyaralás alatt, nehogy elsodródjanak a tömegben, a városnézések alatt. Nem látott a csodás művészeti remekekből szinte semmit, vagy csak azt, ami szemmagasságban észrevehető volt a számára.

Ezért programozd át magadat! Nagyon egyszerű, nem igényel hosszadalmas előkészületet sem. Csak kezdj el attól tartani, hogy valamiről lemaradsz, lekésel, vagy lecsúszol és tekintsd a jelent a legfontosabb helyszínnek az életedben. Higgy benne, hogyha nem veszed észre a pillanat számodra tartogatott üzeneteit, akkor lecsúszol az üzenetről, végérvényesen. Növelned kell az éberségedet.

Így nem marad idő arra, hogy álmodozz jövőbeni sikereidről, majdani boldogságodról és tökéletesen felépített életedről.

A siker kulcsa a mostban gyökerezik. Higgy benne, hogy amit most építesz fel magadnak, az lesz a jövőbeni boldogságod záloga:)

kapcsolatok3

Tépelődsz, hogy hol találod a fényt az alagút végén? 

Tudni szeretnéd, melyek a recsegő-ropogó szerelmi kapcsolatok csapdái?

Szeretnél egy szemet szúró kivételt?

Örülnél, ha valami nem csak a felszínt kapargatná?

Pont erről szól a Kelepce című regény, amelynek első fejezetét most elküldjük Neked ajándékba!

Amit ebben a könyvben biztosan megtalálsz:

Végzetes botlás

Arcpirító szégyen

"Ropogósan friss" érzelmek 

Megveszekedett karriervágy

Kusza érzelmi szálak

Gyökerestül kitépi a barátságról és szerelemről szövögetett elméleteidet

Tűkön ülve várod majd a csavaros befejezést!

Garantáltan nem hagy hidegen!

Máris megrendelem itt:Bookline       Líra.hu 

Kérd most az első fejezetet. Kattints ide!