Tégy pozitív lépéseket

Légy készen arra, hogy most karácsony előtt változtatsz a kapcsolatodon, vagy megpróbálod jobbá tenni egy olyan viszonyodat, ami neheztelésekkel vagy éppen problémákkal sújtott.

A pozitív gondolkodás és hozzáállás nem csak mesebeszéd és ügyes marketingfogás, hogy eladják az önsegítő könyveket.

A valóságban igazán működik! 

Ha arra gondolsz, hogy szemtől szembe elmondod, ami a szívedet nyomja és tisztázod a félreértéseket, akkor igazán bátor tettre határoztad el magad.

De mégsem menne szemtől szemben? Mégis meginogsz és hátraarcot rendelsz el magadnak az utolsó pillanatban? 

Nem gond, az a lényeg, hogy az elhatározás már megvan.

Akkor mit tegyél, ha nem mersz szemtől szembe beszélni a vágyaidról és arról a szándékodról, hogy esetleg te is kész vagy a változásokra az életedben? Nyilván, ha idáig már eljutottál, akkor megfutamodni már nem fogsz.

Ül le szépen, fogj egy régimódi tollat és írd le saját kezeddel a gondolataidat a párodnak, vagy annak a személynek, akivel konfliktusod van. 

Mindenképpen kedvesen, szerető formában szólítsd meg és biztosítsd arról, hogy sokat gondolkodtál kettőtök kapcsolatáról. 

Írd meg hogy nem hiszed, hogy nála jobb férj, vagy barátnő, esetleg anyuka létezik. És írd le azt is, hogy azért voltál annyira kritikus vele szemben az utóbbi időben, mert úgy érezted, hogy már nem jut neked elég az ő szeretetéből.

Biztosítsd arról is, hogy tisztában vagy vele, hogy mindkettőtöknek többre van szükségetek és többet érdemeltek egymástól. Javasold azt is, hogy szeretnéd, hogy ezentúl minden másképp lenne és együtt haladnátok azon az úton, amit sok idővel ezelőtt elkezdtetek. Amikor támogatásra van szüksége, akkor tőled biztosan megkapja és mindig számíthat rád. Szívesen fogadnád te is az ő javaslatait, hogy te, hogy lehetnél jobb feleség, anya, barátnő, vagy gyerek. 

Végül kérd tőle azt is, hogy egy későbbi időpontban, amikor a levelet már elolvasta és átgondolta, személyesen vitassátok meg egy kávé mellett az ő véleményét és a te véleményedet együttesen.

Tudom, hogy nehéz lesz ezt a levelet megírnod, de tudnod kell, hogy jó úton haladsz.

A Karácsony nem annak az ideje, hogy sérelmeket hordozzunk a lelkünkben, hanem annak, hogy megbékéljünk és félrecsúszott kapcsolatainkat visszatereljük a helyes mederbe. 

Úgyhogy, fog neki most mindjárt, és írd meg a levelet! Ha nagyon elmérgesedett a viszony és lehetetlennek érzed, hogy leüljetek és beszéljetek egymással harag, neheztelés, vádaskodás és a múltbeli sérelmek felhánytorgatása nélkül, akkor küldd el a levelet. 

Meglátod célba ér és végre megbékéltek!

kapcsolatok3

Tépelődsz, hogy hol találod a fényt az alagút végén? 

Tudni szeretnéd, melyek a recsegő-ropogó szerelmi kapcsolatok csapdái?

Szeretnél egy szemet szúró kivételt?

Örülnél, ha valami nem csak a felszínt kapargatná?

Pont erről szól a Kelepce című regény, amelynek első fejezetét most elküldjük Neked ajándékba!

Amit ebben a könyvben biztosan megtalálsz:

Végzetes botlás

Arcpirító szégyen

"Ropogósan friss" érzelmek 

Megveszekedett karriervágy

Kusza érzelmi szálak

Gyökerestül kitépi a barátságról és szerelemről szövögetett elméleteidet

Tűkön ülve várod majd a csavaros befejezést!

Garantáltan nem hagy hidegen!

Máris megrendelem itt:Bookline       Líra.hu 

Kérd most az első fejezetet. Kattints ide!