Tudod mi a vakhit magadban?

A vakhit egy olyan meggyőződés, olyan mély, belső viszonyulás, hogy nem állsz félre, amikor nehézségek adódnak, nem adod fel, mert nem kezdődött úgy, ahogy szeretted volna, hanem igenis veszel egy nagy levegőt, amikor megkapod a rossz hírt és túllépsz rajta. Maximum annyit gondolkozol még az ügyön, hogy kielemzed, és megpróbálod a tanulságot levonni. Nem sajnálod magad, nem sírdogálsz, nem áltatod magad, hogy majd legközelebb, hanem megjegyzed magadnak a csapdát és más megközelítésből fogsz neki a célod magvalósításának. 

A más megközelítés nagyon fontos, mert, ha egy módszer nem működött, akkor nem kell a végletekig hajtanod, hanem szépen félre kellene tenned és érdemes megpróbálkozni, kísérletezni egy újabbal. Más szemszögből, más súlypontokkal, de a lényeget a szemed előtt tartva. Például, most ne kezdjük a kapcsolatokkal egyből, hanem csak azzal, hogy egy új üzleti vállalkozáson töröd a fejed, a megvalósítás szakaszában viszont elakadsz. Nem tudsz a napi 8 órás +2 óra utazás utáni megmaradt idődben elég marketinget összerakni, reklámozni, közösségi médiát építeni, cikkeket írni a termékedről, mert hulla vagy.

Akkor nem a termék a hibás, nem az ötlet a rossz, hanem a kivitelezésre nem jutott elég időd. Tehát át kell csoportosítanod a napi munkabeosztásodat, több időt kell hagynod az új vállalkozás felfuttatására. Ki is adhatod ezeket a feladatokat, kiszervezheted, de más, profi szövegíró ugyan, de nem tud annyit a termékedről, mint te, saját magad. 

A vakhit még az is, visszatérve a kapcsolatokra, hogy szilárdan hiszel abban, hogy nem vagy magányos, ez csak egy átmeneti állapot. Meg vagy győződve még akkor is, hogyha átejtettek, esetleg anyagilag megrövidítettek, játszottak az érzelmeiddel, hogy megtalálod az illetőt, aki éppen rád vár valahol. Nem működik a társkereső online szolgáltatás? Menj el villám randikra, ott legalább élőben is láthatod a jövendő partneredet.

Ez sem dobogtatja meg a szívedet? Kezd el sportolni, természetjáró közösségekbe becsatlakozni, táncolni tanulni. Kutass fel mindent, ahol a „célcsoportodnak” megfelelő társak előfordulhatnak. Mert ez a vakhit. Akkor is működik, amikor már mindenki más rég feladta volna. 

De te ne legyél az, aki kiszáll menet közben! Mert kudarc csak akkor van, ha feladod!

insta.új

Tépelődsz, hogy hol találod a fényt az alagút végén? 

Tudni szeretnéd, melyek a recsegő-ropogó szerelmi kapcsolatok csapdái?

Szeretnél egy szemet szúró kivételt?

Örülnél, ha valami nem csak a felszínt kapargatná?

Pont erről szól a Kelepce című regény, amelynek első fejezetét most elküldjük Neked ajándékba!

Amit ebben a könyvben biztosan megtalálsz:

Végzetes botlás

Arcpirító szégyen

"Ropogósan friss" érzelmek 

Megveszekedett karriervágy

Kusza érzelmi szálak

Gyökerestül kitépi a barátságról és szerelemről szövögetett elméleteidet

Tűkön ülve várod majd a csavaros befejezést!

Garantáltan nem hagy hidegen!

Máris megrendelem itt:Bookline       Líra.hu 

Kérd most az első fejezetet. Kattints ide!