Túl az üveghegyen

Vannak idők, amikor úgy érzed, egy üvegfal mögül szemléled az életet. ŐK kint vannak, TE bent rekedtél. Beszélnek, de te nem érted a nyelvüket, csak egybefüggő zajt észlelsz. Szeretnéd megszólítani őket, de nem is hederítenek rád.

Aztán oldalra nézel és észreveszed, hogy nemcsak egy fal választ el téged tőlük, hanem oldalról is falak vesznek körül. Vagyis egy üvegkalitkában rekedtél. Már nem vagy a játszma része. Ilyenkor elkeseredsz, de tudnod kell, hogy ez mással is megesett már.

Aztán vannak pillanatok, amikor rivaldafénybe kerülsz, mindenki lesi a szavaidat, a média rád figyel. A családod büszke rád, sztár lettél.

De belül mindig csak az ürességet érzed, a kiégett vágyakat, az eltitkolt kapcsolatokat. Kárhoztatod az elpazarolt éveket. Megbánod, hogy őt, az igazit, az egyetlent eldobtad magadtól, mert nem találtad elég érdekesnek, elég hasznosnak a karriered építése szempontjából. Mert jobbra vágytál, mert neked jobb jár.

Ezt súgják a füledbe, ezt duruzsolják a rádiók, a reklámok, és egy új énkép született benned. Ne öregedj meg, ne engedj a régi barátok hívó szavának, szerezz újakat, akik segítik a pályádat. Új esélyekhez juttatnak. A régi cimborák úgyis csak az idődet rabolták.

De belül, ott legbelül igazán tudod, hogy elhagytál mindenkit, aki számít, átléptél rajtuk és egy hamis, ragyogó, rózsaszín világot kreáltál magadnak. Magadra maradtál most is, a nagy pillanatban, amikor beszédet kell mondanod az egész világnak. 

De, amikre az előbb gondoltál, azokat nem ismételheted el a hallgatóságodnak. Botrány lenne belőle. Kizárnának örökre a köreikből. 

Ezért veszel egy nagy levegőt és csengő hangon terjeszted a jól begyakorolt féligazságokat, vagy hamis mondataidat. Miközben felöltötted lefegyverző mosolyodat, a tömeg éljenez. A nők a karodat szorongatják a folyosón, kifelé menet.

De te tudod, hogy ma nem viszel senkit haza, az ágyadba. Ma önvizsgálatot tartasz. Lehet, hogy egy revolverre kellene bíznod a döntést? Orosz rulett? Hogyan ítél meg téged az élet? Csak kattan a fegyver és nem repül golyó a fejedbe, vagy egyszeriben vége lesz mindennek?

Krisztián, Kelepce című regény

 

insta.új.3

Tépelődsz, hogy hol találod a fényt az alagút végén?

Tudni szeretnéd, melyek a recsegő-ropogó szerelmi kapcsolatok csapdái?

Szeretnél egy szemet szúró kivételt?

Örülnél, ha valami nem csak a felszínt kapargatná?

Pont erről szól a Kelepce című regény, amelynek első fejezetét most elküldjük Neked ajándékba!

Amit ebben a könyvben biztosan megtalálsz:

Végzetes botlás

Arcpirító szégyen

"Ropogósan friss" érzelmek

Megveszekedett karriervágy

Kusza érzelmi szálak

Gyökerestül kitépi a barátságról és szerelemről szövögetett elméleteidet

Tűkön ülve várod majd a csavaros befejezést!

Garantáltan nem hagy hidegen!

 

Máris megrendelem itt:

 

Kérd most az első fejezetet. Kattints ide!