Varázs, ugyan mi más?

Táncoló kezek kellenének, de csak lassan, 4 ujjal megy a gépelés. Látom a szereplőket, a szobában is vagyok, nyomon követem változó hangszínüket, észreveszem, hogy elfehérednek a haragtól, vagy éppen kipirosodik az arcuk a dühtől, de nem adok jelt, nehogy megzavarjam őket.

Élik az életüket, veszekszenek, szerelmesek lesznek, elárulják egymást, vagy éppen kiállnak a másikért. Formálódnak a jellemek, elmennek mellettem, de szerencsém van, mert mindent látok és hallok. Pisszenni sem merek, nehogy elmúljon a varázs, de sajnos gyorsabban beszélnek, kiabálnak, mint ahogy le tudnám kopogtatni a párbeszédeket.

Igyekszem még jobban, kopog a körmöm a billentyűzeten, átsejlenek az arcok a klaviatúrán. Kapkodok, nehogy lemaradjak. Nehogy megtörjön a varázs.

Aztán abbahagyják, elnémulnak, elmennek egy másik valóságba élni az életüket, és én megint egy újabb napig töröm a fejem, szövögetem a történetet, elvágom a szálakat, majd újabb szereplők belépésén morfondírozom.

De mindegy is, mert én csak a kerettel rendelkezem. Amikor leülök újra gépelni másnap, nem úgy történnek az események, ahogy kigondoltam, mert ők megcsavarják a történetet a saját érzések szerint, és a saját érdekeiket tartják szem előtt. Becsapják és elárulják egymást, újabb gonoszságot művelnek, vagy éppen heroikusan átsegítik egymást a legnehezebb életszakaszokon.

Olyanok, mint mi, emberek, csak a papírról beszélnek hozzátok és a gondolataitokba fészkelik bele magukat, arra kényszerítve titeket, hogy egy rövid időre ti is az ő életüket éljétek.

 

kapcsolatok3

Tépelődsz, hogy hol találod a fényt az alagút végén? 

Tudni szeretnéd, melyek a recsegő-ropogó szerelmi kapcsolatok csapdái?

Szeretnél egy szemet szúró kivételt?

Örülnél, ha valami nem csak a felszínt kapargatná?

Pont erről szól a Kelepce című regény, amelynek első fejezetét most elküldjük Neked ajándékba!

Amit ebben a könyvben biztosan megtalálsz:

Végzetes botlás

Arcpirító szégyen

"Ropogósan friss" érzelmek 

Megveszekedett karriervágy

Kusza érzelmi szálak

Gyökerestül kitépi a barátságról és szerelemről szövögetett elméleteidet

Tűkön ülve várod majd a csavaros befejezést!

Garantáltan nem hagy hidegen!

Máris megrendelem itt:Bookline       Líra.hu 

Kérd most az első fejezetet. Kattints ide!