Vezess bele áramot!

Sziasztok molytársak! 

Sándor Beáta regénye nem olyan régen érkezett meg hozzám, ezúton is köszönöm neki a könyvet és a megkeresést. Amint kézhez kaptam a regényt, azonnal neki is láttam az elolvasásának. A történet nagyon tetszett, ezért ma egy könyvajánlót olvashattok tőlem.

Ami először megfogott, az a szemet gyönyörködtető borító volt, egyszerre gyönyörű és különleges. A könyvben fellelhető történet a sablonosságot teljes mértében elkerüli, helyette az egyediség varázsa csillan meg a regény lapjain.

Kezdetben azt hiheti az ember, hogy egy könnyű olvasmánnyal találja szemben magát, aztán rá kell döbbennie, hogy ez nem egészen így van, ugyanis a regényben több komolyabb téma is előtérbe kerül mint például az öngyilkosság.

A könyv a 90’s években játszódik, ezenfelül négy fiatal életébe nyerhetünk bepillantást, a főszereplő Klára szemszögén keresztül. Megdöbbentő, torokszorító, ugyanakkor boldog pillanatokat köszönhetek a regénynek.

A téma választás nem mindennapi, a történet a nem felszínes, hanem valódi, a főszerepet egyértelműen az életszerűség veszi át. A cselekmény fordulatokkal és izgalmakkal jócskán meg van szórva. Nem ezt volt az első regényem, ami Magyarországon játszódik, de ennél a regénynél éreztem a legjobban, hogy egy ízig-vérig magyar történetet tarthatok a kezeim között.

A szerelem is komolyabb szerepet kap a könyvben, ehhez kapcsolódóan az érzelmek erős szívbemarkoló hatást gyakorolnak az ember lelkére. A pénz, az önzőség és a nagyravágyás erőteljes szerepet játszik a történetben. A kérdés, meddig képes elmenni egy ember a pénzért?

És a történet végén kapunk erre választ? Ezt mindenki derítse ki maga.

 Számomra egy kellemes csalódás volt, nem vártam komoly témát, de örülök, hogy azt kaptam, egy újabb nagyszerű élménnyel gazdagodtam, kezdetben féltem, hogy a történet nem fog magához húzni, aztán az események áradata minden félelmemet eloszlatták.

Aki egy páratlan, nem mindennapi regényt keres, annak a Kelepce nagyszerű választás lehet. Ugyanakkor minden kedves olvasóm figyelmébe ajánlom a regényt, mert nektek is át kell élnetek a kalandokkal teli utazást, amelyet a Kelepce kínál nekünk!

Gyere és vágj bele te is a nagy utazásba, ígérem az élmény örökre szól.

Remélem tetszett nektek ez a rövidke könyvajánló és meghozta a kedveteket a regény elolvasásához :)

Ha bővebb információra van szükségetek az írónővel vagy a regénnyel kapcsolatban akkor bátran kattintsatok erre a két címre:

https://sandorbeata-konyv.hu

https://kelepce-konyv.hu

Lezárásképpen pedig a kedvenc idézetem szeretném veletek megosztani a regényből:

„ Belül egy kis hangocska azonban megszólalt bennem: Hátha mégis engem szeretett? Hátha csak én vagyok számára az igazi? 

kapcsolatok3

Tépelődsz, hogy hol találod a fényt az alagút végén? 

Tudni szeretnéd, melyek a recsegő-ropogó szerelmi kapcsolatok csapdái?

Szeretnél egy szemet szúró kivételt?

Örülnél, ha valami nem csak a felszínt kapargatná?

Pont erről szól a Kelepce című regény, amelynek első fejezetét most elküldjük Neked ajándékba!

Amit ebben a könyvben biztosan megtalálsz:

Végzetes botlás

Arcpirító szégyen

"Ropogósan friss" érzelmek 

Megveszekedett karriervágy

Kusza érzelmi szálak

Gyökerestül kitépi a barátságról és szerelemről szövögetett elméleteidet

Tűkön ülve várod majd a csavaros befejezést!

Garantáltan nem hagy hidegen!

Máris megrendelem itt:Bookline       Líra.hu 

Kérd most az első fejezetet. Kattints ide!